Vietä synttärit Herra Hakkaraisen talossa!

Synttaripalvelut, Herra Hakkaraisen halaus, Laura Vanzo, 1000x850
04.11.2022

Tervetuloa juhlistamaan synttäreitä Herra Hakkaraisen taloon!

Synttärit Herra Hakkaraisen talossa sisältävät aina paljon leikkiä ja hauskanpitoa. Mauri Kunnaksen kirjojen pohjalta rakennetuissa huoneissa mielikuvituksekkaat leikit vievät mennessään!

Synttäreitä Herra Hakkaraisen talossa voi viettää kahdella eri tavalla:

1. Voit tulla viettämään synttäreitä ostamalla liput ja sen jälkeen nauttimalla leikeistä ystävien kesken. Lipuilla saa leikkiä niin kauan kuin haluaa (aukioloajan puitteissa toki). Talon sisätilat ovat avoinna ympäri vuoden. Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha on suljettu marras-huhtikuussa, mutta vaikka autopihalla ei pääsekään polkuautoilemaan, pihalla voi kyllä viettää aikaa, juoksennella pitkin poikin ja vierailla rakennuksissa.

2. Voit ostaa Super-paketin, joka sisältää leikkien lisäksi tapaamisen Herra Hakkaraisen kanssa sekä yllätyspaketin jokaiselle vieraalle. Voit valita synttäreiden ajankohdaksi joko aukioloajan tai ajan heti aukioloajan jälkeen. Jos synttärit pidetään aukioloajan jälkeen klo 17-19, talossa ei ole seurueenne lisäksi muita leikkijöitä, vaan saatte talon kokonaan omaan käyttöönne.

Muista aina varata aika syntymäpäiväjuhlille etukäteen.
Varauksen voit tehdä numerosta: 044 770 3102.

Tarkempia tietoja synttäreistä ja hinnoista voit käydä lukemassa Synttäripalvelut-sivultamme.

Aukioloajat
ma-pe 10-17
la 10-16
Poikkeukset aukioloaikoihin voit tarkastaa sivun alareunasta tai Info-sivulta.

 

Pidätämme oikeuden muutokseen.

Herrahakkaraisentalo