IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

Verkkokauppa avoinna!

Ihanien tavaroiden kauppa sekä Herra Hakkaraisen talo olivat suljettuna maaliskuusta toukokuun loppuun koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Nyt molemmat ovat jälleen auki, ja leikit kutsuvat!

Koronaviruksen toiminnalle aiheuttaman katkoksen aikana emme levänneet laakereillamme, vaan Herra Hakkaraisen talolle perustettiin verkkokauppa. Olemme asiasta todella innoissamme, ja toivomme että niin olette tekin!

Verkkokauppaan pääset tästä.

Kivijalkakauppa sijaitsee Sastamalan keskustassa Vammalassa, osoitteessa Marttilankatu 10, 38200 Sastamala.

Kaupassa on nimensä mukaisesti tarjolla monenlaisia ihanuuksia, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Kivijalkaupasta löytyy ainakin vielä toistaiseksi isompi valikoima tuotteita kuin verkkokaupassa. Jos siis etsit jotain tiettyä tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä kauppaamme, niin katsotaan löytyykö tuotetta hyllystämme. Voit olla yhteydessä sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi tai puhelimitse 044-770 3102.

Kivijalkakaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjat. Tästä linkistä, Otavan sivuilta, näet Mauri Kunnaksen tuotannon. Lisäksi Mauri Kunnaksen kuvituksiin perustuvista tuotteista löytyy kaikenlaista kivaa, kuten astioita, koulutarvikkeita, pelejä, pehmoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, tyynyliinoja ja lasten vaatteita. Kunnas-aiheisten tuotteiden valikoima vaihtelee.

Myös makeiset, korut ja pienet sisustustuotteet kuuluvat Ihanien tavaroiden kaupan tuotevalikoimaan.