fbpx

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

Verkkokauppa on avoinna

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta löydät halittavia pehmoja, mielen virkeyttäviä palapelejä, perheen yhteen kokoavia lautapelejä, mielikuvituksen lentoon lähettäviä kirjoja ja pehmoisia pyyhkeitä sekä pussilakanoita, jotka tuovat unen paremmin kuin mikään muu. 

Jos et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota meihin yhteyttä, niin katsotaan löytyisikö kivijalkakaupan hyllystä halajamaasi. Voit soittaa 044-770 3102 tai laittaa sähköpostia info(at)herrahakkaraisentalo.fi. Verkkokaupasta löydät myös yhteydenottolomakkeen, mitä voit käyttää.

Kivijalkakauppa…

…sijaitsee Sastamalan keskustassa Vammalassa, osoitteessa Marttilankatu 10, 38200 Sastamala.

Kaupassa on nimensä mukaisesti tarjolla monenlaisia ihanuuksia, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Kivijalkaupasta löytyy ainakin vielä toistaiseksi isompi valikoima tuotteita kuin verkkokaupassa. Jos siis etsit jotain tiettyä tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä kauppaamme, niin katsotaan löytyykö tuotetta hyllystämme. Voit olla yhteydessä sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi tai puhelimitse 044-770 3102.

Kivijalkakaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjat. Tästä linkistä, Otavan sivuilta, näet Mauri Kunnaksen tuotannon. Lisäksi Mauri Kunnaksen kuvituksiin perustuvista tuotteista löytyy kaikenlaista kivaa, kuten astioita, koulutarvikkeita, pelejä, pehmoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, tyynyliinoja ja lasten vaatteita. Kunnas-aiheisten tuotteiden valikoima vaihtelee.

Myös makeiset, korut ja pienet sisustustuotteet kuuluvat Ihanien tavaroiden kaupan tuotevalikoimaan.

Herrahakkaraisentalo
Ritariprinsessa, Herra Hakkaraisen talo, LAURA VANZO

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Jipii, jälleen uusi uutiskirje! Tämä uutiskirje ei tuki sähköpostiasi, vaan saat tietoja talon tapahtumista ja tarjouksista keskimäärin kerran kuussa. Uutiskirjeen tilaajana saat tietää ensimmäisten joukossa myös uutuuksista!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!