fbpx

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

Verkkokauppa on avoinna

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta löydät halittavia pehmoja, mielen virkeyttäviä palapelejä, perheen yhteen kokoavia lautapelejä, mielikuvituksen lentoon lähettäviä kirjoja ja pehmoisia pyyhkeitä sekä pussilakanoita, jotka tuovat unen paremmin kuin mikään muu. 

Jos et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota meihin yhteyttä, niin katsotaan löytyisikö kivijalkakaupan hyllystä halajamaasi. Voit soittaa 044-770 3102 tai laittaa sähköpostia info(at)herrahakkaraisentalo.fi. Verkkokaupasta löydät myös yhteydenottolomakkeen, mitä voit käyttää.

 

Verkkokauppaan pääset tästä.

Ihanien tavaroiden kaupasta löydät niin Kunnas-aiheisia pehmoleluja, tekstiilejä, kirjoja kuin pelejäkin. Nyt kannattaa ehdottomasti hoitaa joulu- ja muutkin ostokset, sillä saat kaupan päälle pääsylippuja Herra Hakkaraisen taloon sitä enemmän mitä enemmän ostat.

Kun teet ostoksia (kivijalasta tai verkkokaupasta) saat kaupan päälle pääsylippuja Herra Hakkaraisen taloon sitä enemmän mitä enemmän ostat:

  • yli 50 € ostos, saat yhden hengen vapaalipun
  • yli 100 € ostos, saat kahden hengen vapaalipun
  • yli 150 € ostos, saat kolmen hengen vapaalipun
  • yli 200 € ostos, saat neljän hengen vapaalipun, jne.
 
Kampanja on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. Pääsyliput ovat voimassa 30.4.2021 asti.

Kivijalkakauppa sijaitsee Sastamalan keskustassa Vammalassa, osoitteessa Marttilankatu 10, 38200 Sastamala.

Kaupassa on nimensä mukaisesti tarjolla monenlaisia ihanuuksia, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Kivijalkaupasta löytyy ainakin vielä toistaiseksi isompi valikoima tuotteita kuin verkkokaupassa. Jos siis etsit jotain tiettyä tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä kauppaamme, niin katsotaan löytyykö tuotetta hyllystämme. Voit olla yhteydessä sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi tai puhelimitse 044-770 3102.

Kivijalkakaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjat. Tästä linkistä, Otavan sivuilta, näet Mauri Kunnaksen tuotannon. Lisäksi Mauri Kunnaksen kuvituksiin perustuvista tuotteista löytyy kaikenlaista kivaa, kuten astioita, koulutarvikkeita, pelejä, pehmoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, tyynyliinoja ja lasten vaatteita. Kunnas-aiheisten tuotteiden valikoima vaihtelee.

Myös makeiset, korut ja pienet sisustustuotteet kuuluvat Ihanien tavaroiden kaupan tuotevalikoimaan.