TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAT

Herra Hakkarainen unissakävelee

Kesälomien ajan kesäkuusta elokuun loppuun Herra Hakkarainen unissakävelee päivittäin (pois lukien juhannusaatto ja -päivä 21.-22.6.)

Herra Hakkarainen on tavattavissa kesä-heinäkuussa:
ma-la 11, 13 ja 15
su 13 ja 15

Herra Hakkarainen on tavattavissa elokuussa:
ma-la 11 ja 14
su 14

Herra Hakkaraisen talon sisätilojen leikkihuoneet sekä Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha talon takapihalla ovat avoinna lokakuun loppuun.

Marraskuusta huhtikuuhun avoinna ovat Herra Hakkaraisen talon sisätilojen leikkihuoneet, autopiha on talvikauden suljettu.

Aukioloajat syys-toukokuu:
ma-pe 10-17
la 10-16

Tervetuloa Herra Hakkaraisen taloon

Mauri Kunnaksen kirjoista napatut upeat maisemat on suunniteltu juuri sitä varten, että lapset saavat olla lapsia ja tehdä mikä heiltä luonnistuu parhaiten: leikkiä.

Leikit voi pistää pystyyn niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Sisätilojen leikkihuoneissa lapset pääsevät toteuttamaan itseään Artturin ritarien saliin (miekkailua hurjan lohikäärmeen valvovan katseen alle), Herra Hakkaraisen omaan kotiin (kattilat, kupit, lautaset ja muut täyttyvät mielikuvitusruoista kuin itsekseen), Kaikkien aikojen avaruuteen (koulubussin kyydissä planeetoiden ihastelu on hauskaa ja sopivasti jännittävää) sekä Koiramäen lasten vanhaan kaupunkiin (sekatavarakaupan uskomattoman aidon oloiset kalat, porkkanat, perunat ja muut vievät leikin aivan uusiin ulottuvuuksiin).

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha muistuttaa suuresti Tassulan kaupunkia. Kaupungista löytyy tietenkin Himmun pesukatu (Minä Itte -pesula on hyvin suosittu kesäaikaan), Bensa-Paulin huoltoasema (kallista bensaa ja ilmaista ilmaa) sekä Poliisiasema (putkaan pääsevät kaikki halukkaat). Kaikissa näissä voit poiketa polkuautoillessasi ja osassa voi käydä leikkimässä myös kävellen.

Autopihalta löytyy tietenkin rata myös pienemmille hurjapäille, missä huristelut hoidetaan kolmipyöräisillä ja potkupyörillä. Myös täällä menopelien peseminen on mahdollista, joten mistään tärkeästä ei varmastikaan jää paitsi.

 


Herra Hakkarainen on unissakävellyt läpi kirjojen ja sukupolvien suomalaisten sydämiin yhdeksi rakkaimmista hahmoista mitä Mauri Kunnaksen kirjoista löytyy.

Tervetuloa Herra Hakkaraisen taloon – meillä tärkeintä on leikki!