TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAT

Lokakuun lomien lumoa!

Lokakuun ankean nimen ei pidä antaa hämätä, sillä Herra Hakkaraisen talossa säihkyvät mitä mielikuvituksellisimmat leikit, oli maassa sitten lokaa tai ei!

Koululaisten syyslomien aikaan viikoilla 42 ja 43 Herra Hakkaraisen talossa otetaan kävijät aivan erityisesti huomioon. Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha on avoinna koko lokakuun jo ennen koululaisten syyslomia, mutta autoilemaan pääsee *lähes varmasti myös lomien aikaan.
(*Luotamme siihen, että lunta ei vielä tuolloin ole satanut. Jos kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti näin onkin käynyt, etsimme tilanteeseen pätevän ratkaisun.)

Herra Hakkarainen on paikalla lapsia tervehtimässä 16.-21.10. sekä 23.-28.10. päivittäin klo 11 ja 14. Herra Hakkaraista saa tietenkin halailla, ja jos kelit ovat suotuisat, saattaa Herra Hakkaraisen nähdä myös polkuautoilemassa!

Molempina viikkoina torstaista lauantaihin Herra Hakkarainen vetää vierailleen syysjumpan. Jumppa-ajat ovat klo 12.30 sekä 15.00. Mikäli ei sada, jumppa järjestetään hurjan hauskalla autopihalla, sateen sattuessa sisätiloissa. Tule mukaan katsomaan minkälaisia jumppaliikkeitä Herra Hakkarainen onkaan keksinyt!

Syyslomaviikoilla 42 ja 43 vietämme myös päivittäin (ei tietenkään sunnuntaisin, koska emme ole avoinna) tarinatuokiohetkiä. Tarinatuokiolla luetaan pätkä Mauri Kunnaksen kirjasta. Tarinatuokioita vietetään klo 10.30, 12.00 sekä 13.30.

Herra Hakkaraisen talon yhteydessä sijaitsevassa Ihanien tavaroiden kaupassa on viikoilla 42 ja 43 Mauri Kunnaksen tuotteissa hyviä tarjouksia, kannattaa tulla katsomaan löytyisikö jotain jo vaikka pukinkonttiin!