TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAT

Syyslomat tulevat, jipii!

Kuten aina, syksy on tullut omituisen yllättäen, ja vaikka koulut vasta alkoivat, lähestytään jo vilkkaasti yhtä syksyn kohokohdista: syyslomaa!

Me Herra Hakkaraisen talossa olemme erityisen innoissamme. Herra Hakkarainen saapuu jälleen ilahduttamaan sekä asiakkaita että meitä työntekijöitä. Kuinka paljon naurua ja iloa Sastamalan uutterin unissakävelijä tuokaan tullessaan!

Herra Hakkaraisen talossa on syyslomatapahtumia 13.-27.10. Sunnuntaisin Herra Hakkaraisen talo ja Ihanien tavaroiden kauppa ovat suljettuina, joten tällöin talossa ei tapahdu mitään.
Kaikki tällä sivulla kerrotut asiat tapahtuvat syyslomaviikkojen aikana ja aukioloaikojen puitteissa, ellei toisin mainita.

Herra Hakkarainen unissakävelee, halailee ja moikkailee!

Herra Hakkarainen ilahduttaa unissakävelyllään Herra Hakkaraisen talon kävijöitä syyslomaviikoilla seuraavasti:
13.-20.10. maanantaista lauantaihin klo 11, 13 ja 15 (sunnuntaisin suljettu, ei unissakävelyä)
22.-27.10. maanantaista lauantaihin klo 13

Herra Hakkaraista voi halata, moikata, hänen kanssaan voi heittää ylävitoset tai kiven. Saattaapa Herra Hakkarainen käväistä myös ajelemassa hurjan hauskalla autopihalla, mikäli kelit sen sallivat. Unissakävelijän elämä tuntuu olevan yhtä leikkiä, kuten ovat myös vierailut Herra Hakkaraisen taloon!

Naamiaisviikot 13.-27.10.2018

Pukeudu Mauri Kunnaksen kirjoista tutuiksi hahmoiksi, esimerkiksi astronautiksi, avaruusmadoksi, ritariksi, linnanneidoksi tai vaikkapa Koiramäen Elsaksi tai Killeksi. Vaihtoehtoja on lähes loputtomiin! Jokaiselle pukeutuneelle annamme palkinnoksi Herra Hakkaraisen talon magneetin.  

Jos naamiaisasuihin pukeutuminen ei ole sinun juttusi, se ei ei haittaa yhtään. Leikkimään voi tulla aivan yhtä hyvin myös ilman naamiaisasua!

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha avoinna

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha ei ole kesän jälkeen sulkeutunut ollenkaan, vaan on ollut kesän tohinoista asti avoinna. Avoinna piha on tietenkin myös syyslomien ajan, lokakuun loppuun asti.

Tassulaa kovasti muistuttava kaupunki muuttuu syksyisemmäksi ja syksyisemmäksi koko ajan. Putoilevat vaahteran lehdet täplittävät maata. Piakkoin saatetaan saada jo vähän huurrettakin poliisiaseman ikkunoihin. Polkuautoilu on ehdottomasti nautinnollista myös syksyn kirpeämmissä säissä, kunhan muistaa pukeutua tarpeeksi lämpimästi.

Kirja-arvonta!

Leikkien lomassa voi käydä osallistumassa perinteiseen loma-arvontaan. Arvonnassa on pääpalkintona Mauri Kunnaksen signeeraama huikean suosittu, viime vuonna ilmestynyt, Koiramäen Suomen historia. Lisäksi arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan pääsylippuja Herra Hakkaraisen taloon.

Jäivätkö leikit kesken?

Ei hätää, käy ennen lähtöäsi Ihanien tavaroiden kaupan tiskillä ostamassa jatkoleikkilippu seuraavalle päivälle, saat sen 50 % edullisemmin! Näin voit jatkaa leikkejä vielä seuraavanakin päivänä.

Huom! Lippu on ostettava ensimmäisenä käyntipäivänä ennen lähtöä, sitä ei voi ostaa seuraavana päivänä saapumisen yhteydessä.

Pääsylippujen hinnat:
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat aina ilmaiseksi


Herra Hakkarainen on unissakävellyt läpi kirjojen ja sukupolvien suomalaisten sydämiin yhdeksi rakkaimmista hahmoista mitä Mauri Kunnaksen kirjoista löytyy.

Tervetuloa Herra Hakkaraisen taloon – meillä tärkeintä on leikki!