Talvilomaviikoilla 8 ja 9 tapahtuu

30.01.2019

Koululaisten talvilomaviikot ovat parhaillaan käynnissä, ja sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että Herra Hakkaraisen halauksia on jaossa lähes päivittäin viikoilla 8 ja 9. Hän halailee ja heittelee ylävitosia vieraidensa kanssa 18.2.-2.3. maanantaista lauantaihin klo 11, 13 ja 15. Unissakävelyn kesto on n. 15 minuuttia.


Lauantaina 23.2. Herra Hakkaraisen talossa häädetään hammaspeikot

Mauri Kunnaksen Hui Kauhistus -kirjassa Vampyyrikreivin hampaat oikein kutiavat halusta tehdä kiusaa. Jostain syystä, olisiko liiallisen kiusanteon seurausta, kreivin hammasta alkaa kuitenkin särkeä. Ei syytä huoleen, emme aio paljastaa tarinan jännittävää loppuratkaisua, mutta sen verran voin kuitenkin kertoa, että tarina päättyy varsin onnellisesti. 

Herra Hakkaraisen talossa keskitytään lauantaina 23.2 häätämään hammaspeikot. Voit astua sisään ”hampaaseen”, ja saada selville kuinka hammaspeikkoja nykypäivänä häädetään. Kotiinviemisiksi saat hammaspeikkojen häätämisessä oleellisia tuotteita ja/tai välineitä.

Talvilomailuun kuuluu oleellisena osana tietenkin myös leikki, eikä sitä tarvitse Herra Hakkaraisen talossa tälläkään lomalla unohtaa. Leikki on meille edelleen sydämen asia. Leikin ohella pääset hammaspeikkojen häätämis-lauantaina osallistumaan myös erilaisille toimintapisteille, missä selviää hammaspeikkojen häätämisen lisäksi myös mm. kuinka ne saadaan pidettyä poissa.

Hammaspeikkojen häätäminen hoidetaan yhteistyössä Herra Hakkaraisen talon ja kahden Savonia-ammattikorkeakoulun suuhygienistiopiskelijan kanssa. Päivä on osa heidän opinnäytetyötään.


Talvi-piknikkejä vietetään keskiviikkoina 20.2. sekä 27.2.

Mikä olisikaan miellyttävämpi tapa viettää talvilomaista keskiviikkopäivää, kuin makkaran grillailu nuotiolla? Ei juuri mikään, olemme samaa mieltä.

Tästä syystä tarjoamme pääsylipun ostaneille asiakkaillemme mahdollisuuden juurikin tuohon! Herra Hakkaraisen hurjan hauskalta autopihalta löytyy ke 20.2. sekä 27.2. nuotio, makkaroita, makkaratikkuja sekä mehua klo 14-16. Makkaran saa käristää kepin nokassa nuotiolla juuri niin mustaksi tai vaaleaksi kuin itse haluaa ja huuhdella sen alas mehulla. Omatkin eväät saa toki ottaa mukaan, jos makkara ei maistu.

Makkarasta voi halutessaan maksaa vapaaehtoisen maggaramaksun.

Herra Hakkaraisen talo on avoinna ympäri vuoden.

Aukioloajat tammi-toukokuussa:
ma-pe 10-17
la 10-16

 

Herrahakkaraisentalo