Talvilomalla Herra Hakkaraisen taloon

Iloa liukumaessa_Herra Hakkaraisen talo
18.02.2022

Talvilomaleikkejä

 

Naurua, iloa, pedon karjuntaa, miekkojen ”kalsketta”, koulubussin kiihdytys avaruuden halki ja tervan tuoksu nenässä. 

Meillä tärkeintä on aina ollut leikki. Niinpä Herra Hakkaraisen talo on rakennettu sitä silmällä pitäen alusta loppuun asti.

Herra Hakkaraisen talon viisi erilaista huonetta on kaikki rakennettu Mauri Kunnaksen kirjojen pohjalta, ja ne ovat täynnä yksityiskohtia kuin kirjat konsanaan. Lähes kaikki asiat, mitä huoneista löytyy, on tehty leikkimistä varten. Toiveena on saada niin lapset kuin aikuisetkin heittäytymään mitä mielikuvituksellisempiin leikkeihin ympäristössä, joka on tehty leikkimistä varten.

Punnusten kilinä vanhan ajan vaakaa vasten, puuvärin karheus paperia vasten, leikin ääniä, kivijättiläisen vatsasta kuuluvien mörinöiden kaikuja ja yksityiskohtia, jotka voi huomata vain kun hetkeksi pysähtyy ja katselee ympärilleen. 

 

Talviloman ohjeistuksia viikoille 8 ja 9

 

21.2.2022 alkaen leikkiaikaa ei tarvitse varata etukäteen.

Sisätiloissa on voimassa vahva maskisuositus. Turvavälejä pyritään tietysti pitämään mahdollisimman hyvin, mutta kaikissa tilanteissa se ei välttämättä ole mahdollista. Maskia käyttämällä varmistamme sekä asiakkaidemme että henkilökunnan terveysturvallisen oleskelun tiloissamme.

Herra Hakkaraisen talon ja Ihanien tavaroiden kaupan tiloissa on käytössä käsidesiä ja käsienpesumahdollisuuskin löytyy.

Herra Hakkaraisen kuorsausta, Pohjan akan eli Louhen käkätystä, lokkien huutoa, kummitusten huhuilua, Heikki Hämähäkkejä, iloista yhdessäoloa, ritareita ja Koiramäen hahmoja.

 

Korona-ohjeita

  • Suosittelemme yli 12-vuotiaille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä sisätiloissa.
  • 21.2. alkaen leikkiaikaa ei tarvitse varata etukäteen. 
  • Sisätiloissa pyritään säilyttämään turvavälit. Koska tämä ei välttämättä ole joka hetki mahdollista, talon sisätiloissa suositellaan maskin käyttöä.
  • Tule leikkimään ja ostoksille vain terveenä.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Tarjolla on käsidesiä ja käsienpesumahdollisuuskin löytyy.

 

Aukioloajat ja hinnat

 

Aukioloajat
ma-pe 10-17
la 10-16

Hinnat
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Ihanien tavaroiden kauppa

 

Ihanien tavaroiden kauppa on avoinna, joten ostokset – matkamuistot, lahjat, tuliaiset yms. – onnistuvat myös. Ostoksia voit tehdä myös Herra Hakkaraisen talon verkkokaupassa. Verkkokaupasta tilaukset saat postilla lähipostiisi/postilaatikkoon, mutta voit halutessasi noutaa ostokset Ihanien tavaroiden kaupan kivijalastakin.

 

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi mutta toimimme yleisten rajoitusten mukaan, ja reagoimme tarvittaessa niihin, eli pidätämme oikeuden muutoksiin.

Herrahakkaraisentalo