Hurjan hauska talviloma Herra Hakkaraisen talossa

Talvilomalla Herra Hakkaraisen taloon 1
03.02.2023
Talviloma Herra Hakkaraisen talossa
 
Talvilomaviikoilla 8 ja 9 kannattaa ehdottomasti ottaa suunnaksi Herra Hakkaraisen talo. Meillä Mauri Kunnaksen kirjoista tutuissa maisemissa leikit käynnistyvät kuin itsestään ja hauskanpito voi alkaa! Yksityiskohtaiset, ajatuksella rakennetut tilat on tehty juuri sitä tärkeintä ajatellen: Ne ovat täydellisiä leikkimistä varten.
 
 
Herra Hakkarainen unissakävelee
 

Herra Hakkarainen, tuo unissakävelevistä vuohipukeista tunnetuin, on jälleen paikalla koululaisten talvilomilla. Herra Hakkarainen aloittaa unissakävelyt jo lauantaina 28.2. ja jatkaa niitä 4.3. asti, aukioloajan puitteissa toki. Sunnuntaisin, kun Herra Hakkaraisen talo on suljettu, myös Herra Hakkarainen viettää lepopäivää.

Herra Hakkaraisen kanssa voi heittää ylävitoset, häntä voi halata ja hänen kanssaan voi leikkiä kotia tai miekkailla. Onpa hänen joskus nähty myös tanssahtelevan! Kun kyseessä on Herra Hakkarainen, koskaan ei voi olla ihan varma, mitä tapahtuu! (Jos jostain syystä et halua nähdä Herra Hakkaraista, talon kellarikerroksessa sijaitsevat huoneet ovat turvallisia, koska Herra Hakkarainen ei unissakävele alakertaan ollenkaan.)

Unissakävelyajat:
la 18.2. klo 11 ja 14
ma-la 20.-25.2. klo 11 ja 14
ma-la 27.2-4.3. klo 11 ja 14

 

Uniaarteenmetsästystä

Uniaarteenmetsästys on jo perinteeksi muodostuva lisä mielikuvitusta kutkutteleviin leikkihetkiin Herra Hakkaraisen talossa. Uniaarteenmetsästyksessä etsit vihjeiden perusteella kirjaimia pitkin poikin Herra Hakkaraisen taloa. Kun kaikki kirjaimet on kerätty ja arvoitus niiden avulla ratkaistu, osallistut Mauri Kunnaksen kirjan arvontaan!

Kirja arvotaan talvilomien jälkeen viikolla 10 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Aukioloajat ja pääsylippuhinnat

ma-pe 10-17
la 10-16

Pääsylippu 8 €/hlö
Ryhmälippu 7 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta henkilöä
Alle 2 v. ilmaiseksi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Herrahakkaraisentalo