Herra Hakkaraisen talo – syysloman ykköskohde

01.10.2018

Syyslomat tulevat, jipii!


Syyslomalaisen ykköskohde on ehdottomasti Herra Hakkaraisen talo. Herra Hakkarainen on halattavana ja moikattavana ja muutenkin mukana menossa syyslomaviikoilla seuraavasti:
13.-20.10. ma-la klo 11, 13 15 (sunnuntaisin suljettu, ei unissakävelyä)
22.-27.10. ma-la klo 13

Naamiaisviikot 13.-27.10.2018
Syyslomaviikot ovat nyt myös Naamiaisviikot Herra Hakkaraisen talossa. Pukeudu Mauri Kunnaksen kirjoista tutuksi hahmoksi, esimerkiksi linnanneidoksi, ritariksi, avaruusmadoksi tai vaikkapa Herra Hakkaraiseksi. Vaihtoehtoja on lähes loputtomiin! Kaikki naamiaisasuun pukeutuneet saavat palkinnoksi Herra Hakkaraisen talo -magneetin.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha on avoinna lokakuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös syyslomalaiset pääsevät vielä nautiskelemaan vauhdin hurmasta syksyisellä autopihalla. Polkuautoilussa on aina pieni säävaraus: Mikäli syyslomilla sataakin jo lunta, polkuautot pitää jättää sivuun. Tässä tapauksessa hurjan hauskasta autopihasta voi kuitenkin nauttia juosten ja lumessa leikkien!

Perinteisesti syyslomalaiset ovat voineet osallistua leikkien lomassa myös arvontaan, ja näin tapahtuu tänäkin vuonna. Tällä kerralla pääpalkintona on Mauri Kunnaksen signeeraama supersuosittu, viime vuonna ilmestynyt, Koiramäen Suomen historia. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan pääsylippuja Herra Hakkaraisen taloon.

Jos tuntuu että päivän leikkien jälkeen vielä leikki-intoa piisaisi, voit käydä ostamassa jatkoleikkilipun seuraavalle päivälle. Seuraavan päivän lipun saa lunastaa 50 % edullisemmalla hinnalla, kunhan muistaa käydä ostamassa sen ensimmäisenä käyntipäivänä ennen lähtöä. Edullisempaa lippua ei voi ostaa enää seuraavana päivänä ensimmäisen käynnin jälkeen.

Herra Hakkaraisen hurjan hauskan autopihan aukioloajat ovat samat kuin Herra Hakkaraisen talon leikkihuoneilla sisätiloissa:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu 

Samalla lipulla pääset sekä sisätilojen leikkihuoneisiin että takapihan hurjan hauskalla autopihalle polkuautoilemaan:
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö (kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta)
Alle 2-vuotiaat aina ilmaiseksi.

 

Herrahakkaraisentalo