Herra Hakkaraisen talossa huikea synttärikesäkuu

31.05.2018

Herra Hakkaraisen talo täyttää kesäkuussa jo 15 vuotta! Kunnioitettavaan ikään päässyt matkakohde suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä kirjailija Mauri Kunnaksen kanssa, avattiin vuonna 2003 ja on siitä asti ollut ympärivuotinen lapsiperheiden matkakohde Vammalassa, Sastamalan keskustassa. Leikki on laajentunut 15 vuoden aikana sisätiloista talon takapihalle Herra Hakkaraisen hurjan hauskan autopihan muodossa.

Herra Hakkaraisen talon syntymäpäiviä juhlitaan usean eri esiintyjän voimin kesäkuun aikana.

Sastamalan uutterin unissakävelijä, halailija ja ylävitosten heittäjä Herra Hakkarainen on tavattavissa talossaan kesä-elokuussa päivittäin. 2.6.-12.8. hän on halattavissa maanantaista lauantaihin klo 11, 13 ja 15 sekä sunnuntaisin klo 13 ja 15. Elokuun loppupuoliskon 13.-31.8. hän touhuilee talossaan maanantaista lauantaihin klo 11 ja 14 sekä sunnuntaisin klo 14.

Tiistai 5.6. klo 13-14 lukumarsu Esko-Einari
Herra Hakkaraisen taloon saapuu hurmaava karvainen otus kesäkuun ensimmäisellä viikolla: Sastamalan kirjastostakin tuttu lukumarsu Esko-Einari. Esko-Einari rakastaa kuunnella lasten lukemista, mutta myös hellät ja rauhalliset silitykset ovat hänelle mieleen.

Lauantai 9.6. klo 10-15 lettitaituri Matti Airola 
Raumalta Sastamalaan saapuu lettitaituri Matti Airola. Hän on noussut ihmisten tietoisuuteen esimerkiksi suositun letteihin keskittyvän Instagram-tilinsä @Isijatytot ansiosta. Päivän aikana Ihanien tavaroiden kaupassa on myynnissä huippusuosittua Isin ja tyttöjen lettikirjaa, mihin saa päivän aikana myös nimmarin taiteilijalta itseltään. Kirjoja myynnissä rajoitettu erä.

Lauantai 16.6. klo 11.30 sekä 13.30 Riesa-pelle 
Taloon saadaan sirkushuveja, kun riemastuttava Riesa-pelle tulee esiintymään. Esitysten välissä Riesa-pelle hauskuuttaa lapsia ja aikuisia taituroimalla ilmapallohahmoja.

HUOM! MUUTTUNUT PÄIVÄMÄÄRÄ
Maanantai 18.6. klo 15-16 Mauri Kunnas signeeraa

Itse Herra Hakkaraisen, ja monen muun ihastuttavan hahmon, luoja Mauri Kunnas signeeraa kirjojaan Herra Hakkaraisen talon syntymäpäivien kunniaksi. Mauri Kunnas on yksi tunnetuimmista suomalaisista lastenkirjailijoista. Hänen kirjojaan on käännetty jo 37 kielelle ja julkaistu 36 maassa.

Keskiviikko 27.6. Herra Hakkaraisen talon syntymäpäivät
Herra Hakkaraisen talon varsinaisena syntymäpäivänä juhlatunnelma nostetaan kattoon Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla, kun paikallinen DJ Stoge tulee soittamaan autoilijoille musiikkia.
Päivän aikana asiakkaille on tarjolla ilmapalloja ja kasvomaalauksia klo 10-11 sekä 12.30-13.30.
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas osallistuu juhlatunnelman luomiseen tarjoamalla herkullisia Herra Hakkaraisen limonaadeja maistelua varten. Limonaadia on tarjolla synttäripäivänä 27.6. klo 12.00 sekä 14.00.

Synttärikesää juhlistetaan monella eri tavalla, mutta yksi tärkeimmistä asioista Herra Hakkaraisen talossa on aina ollut leikki. Muun muassa sisätilojen Kuningas Artturin kissaritarit ja Kaikkien aikojen avaruus sekä takapihalla Hurjan hauska autopiha kutsuvat niin lapsia kuin aikuisiakin käyttämään mielikuvitustaan ja syöksymään leikin ja hauskanpidon syövereihin.

 

Herrahakkaraisentalo