RYHMILLE

 

RYHMILLE

 

RYHMILLE

 

RYHMÄMATKA LASTEN EHDOILLA

Herra Hakkaraisen talo on oivallinen kohde ryhmille! Meillä lapset saavat käyttää omaa mielikuvitustaan ja Herra Hakkaraisen talon tarjoamia puitteita saadakseen aikaan ihan omanlaisensa leikin.

Talon sisätiloista löytyy viisi erilaista toiminnallista huonetta, jotka kaikki perustuvat Mauri Kunnaksen tarinoihin. Jokaisessa huoneessa lapset pääsevät itse leikkimään huoneesta löytyvillä tavaroilla ja kehittämään niistä juuri sellaisen leikin, kuin heille itselleen sopii.

Syksy 2020

Kevät 2020 oli meille kaikille uutta ja omituista aikaa. Herra Hakkaraisen talossa (eikä varmasti juuri missään muuallakaan) käynyt yhtäkään koululaisryhmää. Ovemme oli suljettu.

Kesäksi 2020 saimme onneksi luvan avata ovet, ja kesä olikin vilkas ja ihana. Nyt on saapunut syksy, ja koululaiset ovat palanneet kulun penkeille. Me Herra Hakkaraisen talossa haluamme tarjota mahdollisimman monelle koululaiselle mahdollisuuden päästä kevätretken sijasta syysretkelle!

 

Autopiha kaupan päälle

Tarjoushinta syys-lokakuussa 6 €/hlö
(Normaalihinta 8 €/hlö)

Ryhmälipun hinnalla ryhmä pääsee leikkimään sekä sisä- että ulkotiloihin, tai valintanne mukaan vain toiseen näistä. Ryhmävarauksen tehneen ryhmän kanssa ei tule päällekkäin toisia ryhmiä, mutta yksittäisiä asiakkaita emme käännytä pois.

Kunnaksen maailma

Herra Hakkaraisen talon neljä erilaista teemahuonetta perustuvat Mauri Kunnaksen upeisiin kirjoihin.

Herra Hakkaraisen oma koti
Hyvää yötä, Herra Hakkarainen
Hui kauhistus!
Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset
Yökirja

Artturin ritarien sali
Kuningas Artturin ritarit

Kaikkien aikojen avaruus
Kaikkien aikojen avaruuskirja

Koiramäen lasten 1800-luvun vanha kaupunki
Koiramäen lapset kaupungissa

Vinkki! Voit sisällyttää Kunnaksen kirjoja opintosuunnitelmaan jo ennen käyntiä Herra Hakkaraisen talossa, ja sitten vierailla kyseisen kirjan maisemissa meillä.

Ekologisesti

Sastamalan Vammalaan pääsee varsin kätevästi myös junalla. Vammalan juna-asemalta on noin 1,5 km matkaa Herra Hakkaraisen taloon, eli kävellen aikaa kuluu n. 20 minuuttia. Oivallinen pikku kävelylenkki!

Tiesitkö, että Suomessa on vain kaksi kaksitornista kirkkoa? Tyrvään kirkko on toinen näistä, ja sitä voit ihastella Vammaskosken sillalta matkalla juna-asemalta Herra Hakkaraisen taloon.

Soita ja varaa luokallesi hauska luokkaretki nyt!

Yli 10 hengen ryhmien on varattava aika etukäteen Herra Hakkaraisen taloon. Huhti-toukokuussa myös pienempien ryhmien kannattaa varata aika. Ota yhteyttä mieluiten puhelimitse 044 770 3102. Varaus kannattaa tehdä ajoissa, sillä etenkin kevään luokkaretkiaika on suosittua!

• Ryhmälipun hinta on 6 e / hlö (marras-huhtikuu) ja 8 e / hlö (touko-lokakuu), kun ryhmässä on vähintään 4 yli 2-vuotiasta henkilöä. Touko-lokakuussa avoinna on sisätilojen lisäksi myös Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä pääsee ajelemaan polkuautoilla kuin Tassulassa ikään.
• Ryhmille varattu aika on yleensä 1,5 – 2,5 h.
• Ryhmät saavat aina opastuksen talon tarinoihin, jonka jälkeen taloon pääsee tutustumaan ja leikkimään.
• Ihanien tavaroiden kaupasta on mahdollisuus tehdä ostoksia.
• Lisätietoja 044 770 3102.

 

Jos haluat ryhmätarjouksia suoraan sähköpostiisi, klikkaa allaa olevaa painiketta, ja liityt erityisesti ryhmille tarkoitetun uutiskirjeen saavien ryhmään. 

Sastamalan seudulta löytyy monta muutakin mukavaa kohdetta niin lapsien kanssa liikkuville kuin aikuisillekin. Alla olevasta painikkeesta klikkaamalla pääset katsomaan muutamia niistä, ja vielä tarkemmin Sastamalan seudun tarjonta löytyy Visit Sastamalan sivuilta.