Polkuautoilua pitkälle syksyyn

03.09.2020

Kesä alkaa pikkuhiljaa vaihtua ihanaksi syksyksi, kun kaapista voi jo (ajoittain ainakin) kaivella lämpimämpiä neuleita ja nauttia viilenevistä, raikkaista päivistä.

Herra Hakkaraisen talon sisätilojen leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden.

Herra Hakkaraisen hurjan hauskan autopihan polkuautoiluistakin pääsee nauttimaan pitkälle syksyyn, lokakuun loppuun asti. 

Herra Hakkaraisen talon takapihalla sijaitseva polkuautopiha on aina yksi lasten suosikeista. Kesän hulinoiden laannuttua autoilemaan mahtuu oikein hyvin. Polkuautoja löytyy kahta eri kokoa, joilla voivat ajella niin lapset kuin aikuisetkin. Tai molemmat yhdessä. 

Hurjan hauskalta autopihalta löytyy Bensa-Paulin huoltoasema, jossa voit mielikuvituksen voimin tankata tankin täyteen kallista bensaa ja täyttää renkaat ilmaisella ilmalla.

Tämän jälkeen voit huristella vaikkapa Himmun pesukadulle, Minä itte -pesulaan. Keleistä riippuen pesukadulla on joko oikeasti vettä saatavilla, tai sitten kuivempia sieniä (jotta kaikki vaatteet eivät ole litimärkiä ja jäässä). Kun auto on puunattu, voi hyvillä mielin huristella pitkin poikin katuja kuin Tassulassa ikään. 

Mutta muista varoa, joko syystä tai syyttä saatat joutua myös Poliisiaseman putkaan. Täällä onneksi tuomiot ovat lyhyitä, ja useimmiten omien perheenjäsenten ja/tai leikkikumppaneitten langettamia. 😉 

Kun ajelusta on saatu tarpekseen, voi kirmata keltaisen bussin kyytiin, leikkiä hiekkalaatikolla kaivinkoneilla tai muuten vain nautiskella ihanasta miljööstä. 

Mikäli isot autot ovat vielä liian isoja, voivat pienemmät vauhtihirmut suunnata askeleensa pienempien autoradalle, missä odottavat kolmipyöräiset ja potkupyörät. Pesumahdollisuuksia löytyy myös pienempien radalta, täytyyhän nämäkin menopelit pystyä pitämään puhtaina!

Kun nälkä yllättää, voi käväistä syömässä joissakin monista Herra Hakkaraisen talon naapurustosta löytyvistä herkullisista ruokapaikoista. Näistä löydät jo etukäteen tietoa täältä (kun skrollaat vähän alaspäin kohtaan Murua rinnan alle) ja paikan päällä neuvoja ja suosituksia saa myös henkilökunnaltamme. Jos ruokailun jälkeen vielä leikki-intoa piisaa, voi palata leikkimään Herra Hakkaraisen taloon. Ostamasi rannekkeet ovat aina voimassa koko ostopäivän, aukioloaikojen puitteissa toki.

Aukioloajat:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

Lippujen hinnat lokakuun loppuun asti:
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö, kun seurueessa on vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat aina ilmaiseksi

Lippujen hinnat marras-huhtikuussa:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa on vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat aina ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo