Majoitusta ja herkuttelua

12.06.2023

Herra Hakkaraisen talolla on ilo tehdä yhteistyötä monen kerrassaan mainion majoituspalvelun ja ravintolan sekä kahvilan kanssa. 

Kun tulet vierailulle Sastamalaan useammaksi päiväksi, voit varata sekä majoituksen että liput Herra Hakkaraisen taloon kolmesta ihanasta majoituspaikasta: Tervakalliolta, Vammalan Seurahuoneelta sekä Ellivuori Resortista.

Ruokailu- ja kahvitteluetuja saa yhteistyökumppaneiltamme: Funkkistalo, Zarillo Sastamala (otsikkokuva Sastamalan Zarillosta) sekä Sastamalan Prisman ruokamaailma.

Leikkien ja polkuautoilun täyteinen päivä vaatii myös herkullista ruokaa ja kahvittelua. Herra Hakkaraisen talon pihapiiristä löytyy paikallisten 4H-nuorten pyörittämä kesäkahvila, josta saa pieniä suolaisia ja makeita, paikan päällä valmistettuja herkkuja.

Lue lisää alta!

 

Tervakallio

Tervakallio on suosittu kohde karavaanareiden keskuudessa. Tervakalliolle voi majoittua niin asuntovaunulla kuin -autollakin ja tarjolla on myös eri kokoisia mökkejä. Alueelta löytyy mm. lapsille soveltuva hiekkaranta, beach volley -kenttä, saunoja, keittokatoksia. lasten leikkialue sekä kesäkahvila.

Tervakalliolta matkaa Sastamalan, Vammalan keskustaan ja Herra Hakkaraisen taloon on vain n. 1,5 km, eli tämän matkan voi halutessaan taittaa myös jalan. Lähes koko matkan Herra Hakkaraisen taloon pääsee kävelemään Rautaveden rantoja myötäillen ja maisemia ihastellen.

Lisää majoituspaketista voit lukea Tervakallion nettisivuilta: www.tervakallio.com/tervakallio/majoituspaketit .
Majoituspaketin voit varata mökkeihin 4-8 täältä: evaraus.fi/tervakallio

 

Vammalan Seurahuone

Vammalan Seurahuone sijaitsee aivan Herra Hakkaraisen taloa vastapäätä eli aivan kaupungin keskustassa. Hotellista on lyhyt matka kaikkiin keskustan kohteisiin ja kauppoihin ja kävellen liikkuminen onnistuu mainiosti. Varsinkin näin kesäisin esimerkiksi Vammalan tori ja Kaalisaaren ulkoilualue ovat ihastuttavia paikkoja viettää aikaa.

Lisää majoituksesta voit lukea Vammalan Seurahuoneen nettisivuilta: www.vammalanseurahuone.fi/fi/tarjoukset

Seurahuone, Ainon sviitti kuva

 

Ellivuori Resort

Upea, uudistuva Ellivuori Resort sijaitsee n. 18 kilometrin päässä Herra Hakkaraisen talosta ja noin 45 kilometrin päässä Tampereelta. Hotelli Ellivuoren huoneissa on tehty mittavia uudistuksia ja peruskorjauksia. Ravintola Ellivuori tarjoilee herkullista ruokaa, joka on valmistettu lähiruokaa ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita käyttäen, ilman puolivalmisteita.

Ellivuoresta ei ole pitkä matka Herra Hakkaraisen taloon, mutta myös hotellin alueelta löytyy useita erilaisia hauskoja aktiviteetteja, kuten esimerkiksi minigolf-rata, kiipeilypuisto, fatbike-vuokraamo sekä hohtokeilaus. Tekemistä riittää siis vaikkapa useamman päivän tarpeisiin!

Ellivuori Resortin tarjonnasta ja majoituspaketista voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan: www.ellivuoriresort.fi/majoitus/hotelli-ellivuori/

 

Funkkistalo

Funkkistalo sijaitsee käytännössä Herra Hakkaraisen talon naapurissa, n. 50 metrin päässä. Rakennus on kunnostettu ihastuttavaksi taiteen ja herkullisen ruoan tyyssijaksi. Funkkistalossa tarjoillaan arkisin lounasta, päivittäin ruokalistan annoksia sekä kakkuja ja leivonnaisia. Funkkistalon galleriassa on vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä musiikkisalissa erilaisia konsertteja.

Funkkistalossa saat Herra Hakkaraisen talon ranneketta vilauttamalla 10 % alennusta ostoksistasi. 

 

Zarillo Sastamala

Zarillo Western & Tex Mex -ravintola palvelee ruokailijoita aitoon villin lännen tyyliin. Ravintolassa tarjolla maittavat ja tuhdit burgerit ja pihvit sekä runsas valikoima alku- ja jälkiruokia. Lapset saavat lasten menun väritystehtävineen. Zarillossa on tarjolla lounasta arkisin ja herkkuja à la carte -listalta. Zarillo sijaitsee torilla n. 300 metrin päässä Herra Hakkaraisen talosta.

Sastamalan Zarillosta Herra Hakkaraisen talon rannekkeella alle 12 v. lapselle jäätelö kaupan päälle ruokailun yhteydessä.
Kuva: Emmi Koski, Studio Copper

 

Sastamalan Prisman ruokamaailma

Sastamalan Prisma avasi ovensa keväällä 2022. Uudesta Prismasta löytyy mm. ruokamaailma, josta voit käytä hakemassa herkkuja niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään. Tarjolla on erilaisia ruokia, patonkeja ja jälkiruokia, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä.

Herra Hakkaraisen talossa käydessäsi voit ottaa mukaan kupongin, millä saat 20 % alennusta Sastamalan Prisman ruokamaailmassa koko seurueellesi! Ei koske Prisman tiloista löytyvää Pancho Villaa.

 

 

Aukioloajat ja pääsylippuhinnat

Aukioloajat 5.6.-6.8.2023
ma-pe 10-17
la 10-16
su 12-16
Poikkeukset:
23.-24.6. juhannusaattona ja -päivänä suljettu

Aukioloajat 7.8.2023 eteenpäin
ma-pe 10-17
la 10-16

Pääsylippuhinnat touko-lokakuu
Pääsylippu 10 €/hlö
Ryhmälippu 9 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2 v. ilmaiseksi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Herrahakkaraisentalo