Majoituspaketteja myynnissä myös syksyllä

Iloa Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla, Herra Hakkaraisen talo
07.09.2021

Majoitus ja pääsyliput samasta paikasta

 

Kesällä 2021 saimme paljon sellaisia vieraita Herra Hakkaraisen taloon, jotka olivat varanneet liput meille majoituksen yhteydessä. Tästä tuli paljon positiivista palautetta, mikä oli kerta kaikkiaan mahtavaa kuultavaa!

Olettehan siis tietoisia, että näitä paketteja on saatavilla myös kesän jälkeen? Esimeriksi syyslomia ajatellen varauksia voi jo aivan hyvin tehdä!

Tällä hetkellä neljä eri majoitusliikettä myy majoituspaketteja, joihin sisältyy majoituksen lisäksi liput meille Herra Hakkaraisen taloon. 

 

Ikaalinen Spa

Ikaalinen Spa sijaitsee nimensä mukaisesti Ikaalisissa, n. 45 minuutin ajomatkan päässä Herra Hakkaraisen talosta. Vuodesta 1884 palvellut Ikaalisten kylpylä avattiin uudistuneena kesäkuussa 2021. Ikaalinen Spa:n varausjärjestelmästä voit varata mahtavan loman, joka sisältää ihanaa polskuttelua ja yhtä ihanaa leikkiä!

Uudistuneen Ikaalinen Spa:n nettisivuille pääset tästä: ikaalinenspa.fi
Liput Herra Hakkaraisen taloon pystyt lisäämään varaukselle huoneen valinnan ja yöpyjän tietojen lisäämisen jälkeen.

 

Tervakallio Camping

Tervakallio on suosittu ja pidetty kohde karavaanareiden keskuudessa. Tervakallio Campingiin voi majoittua niin asuntoautolla kuin -vaunulla ja tarjolla on myös eri kokoisia mökkejä. Uutuutena Tervakalliolla voit majoittua Aurora Hut -igluun, mistä voit koko vierailusi ajan ihastella Rautavedelle avautuvaa järvimaisemaa. Alueelta löytyy myös saunoja, hiekkaranta, keittokatoksia, lasten leikkialue sekä kesäkahvila. Tarkempia tietoja Tervakallio Campingista voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.tervakallio.com/tervakallio

Tervakalliolta matkaa Sastamalan, Vammalan keskustaan ja Herra Hakkaraisen taloon on vain n. 1,5 km, eli tämän matkan voi halutessaan taittaa myös jalan. Lähes koko matkan Herra Hakkaraisen taloon pääsee kävelemään Rautaveden rantoja myötäillen ja maisemia ihaillen.

Lisää majoituspaketista voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.tervakallio.com/tervakallio/majoituspaketit
Majoituspaketin voit varata mökkeihin 4-8 täältä: www.evaraus.fi/tervakallio

 

Ellivuori Resort

Upea, uudistuva Ellivuori Resort sijaitsee n. 18 kilometrin päässä Herra Hakkaraisen talosta ja noin 45 kilometrin päässä Tampereelta. Hotelli Ellivuoren huoneissa on tehty mittavia uudistuksia ja peruskorjauksia. Ravintola Ellivuori tarjoilee herkullista ruokaa, joka on valmistettu lähiruokaa ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita käyttäen, ilman puolivalmisteita. 

Ellivuori Resortin alueelta löytyy monenlaisia erilaisia aktiviteetteja. Voit esimerkiksi hohtokeilata, käydä ampumassa Laser-pistooleilla, SUP-lautailla tai käydä testaamassa rohkeuttasi High Parkin kiipeilypuistossa. Pienemmillä kiipeilijöille on oma, turvallinen kiipeilypuistonsa. Lisäksi Ellivuori Resortin vierestä löytyy esimerkiksi Pirunvuoren ja Kivilinnan tarinapolku. Tekemistä siis riittää vaikkapa useamman päivän tarpeisiin! 

Ellivuori Resortin tarjonnasta ja majoituspaketista voit lukea lisää: ellivuoriresort.fi/majoitus/hotelli

 

Vammalan Seurahuone

Vammalan Seurahuone sijaitsee aivan Herra Hakkaraisen taloa vastapäätä, eli aivan Sastamalan, Vammalan keskustassa. Hotellista on lyhyt matka kaikkiin keskusta-alueen kohteisiin ja kauppoihin, joten kävellenkin liikkuminen onnistuu. Varsinkin näin kesäisin Vammalan tori ja Kaalisaaren ulkoilualue uimarantoineen sekä skeitti- ja leikkipuistoineen ovat ihastuttavia paikkoja viettää aikaa. 

Lisää majoituspaketista pääset lukemaan täältä: www.vammalanseurahuone.fi/fi/tarjoukset

 

Korona-ohjeet:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Pese käsiä ja/tai käytä käsidesiä.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti. Jos tuntuu että sisätilat alkavat käydä ahtaiksi, Hurjan hauskasta autopihasta voi nauttia säällä kuin säällä kun päällä on oikeat varusteet. 

 

Ihanien tavaroiden kauppa avoinna

  • Suosittelemme kaupan asiakkaille vahvasti kasvomaskin käyttöä.
  • Kaupassa voi käydä normaalisti aukioloaikojen puitteissa.
  • Kaupassa käyntiä varten ei tarvitse varata etukäteen aikaa, tämä koskee vain näyttelyyn menossa olevia leikkijöitä.
  • Tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta: www.kauppa.herrahakkaraisentalo.fi ja ottaa joko toimituksen postilla tai noudon kivijalkamyymälästä.

 

Herrahakkaraisentalo