Majoitus ja liput samasta paikasta!

22.06.2022

Kun saavut leikkimään Herra Hakkaraisen taloon, voit tehdä vierailustasi vieläkin hauskemman liittämällä lomaasi myös yöpymisen! Herra Hakkaraisen talolla on monia hyviä yhteistyökumppaneita, ja tällä hetkellä majoituspaketteja myyvät neljä eri majoituskohdetta. 

 

Tervakallio Camping

Tervakallio on suosittu ja pidetty kohde karavaanareiden keskuudessa. Tervakallio Campingiin voi majoittua niin asuntoautolla kuin -vaunulla ja tarjolla on myös eri kokoisia mökkejä. Uutuutena Tervakalliolla voit majoittua Aurora Hut -igluun, mistä voit koko vierailusi ajan ihastella Rautavedelle avautuvaa järvimaisemaa. Alueelta löytyy myös lapsille soveltuva hiekkaranta, beach volley -kenttä, saunoja, keittokatoksia, lasten leikkialue sekä kesäkahvila. 

Tervakalliolta matkaa Sastamalan, Vammalan keskustaan ja Herra Hakkaraisen taloon on vain n. 1,5 km, eli tämän matkan voi halutessaan taittaa myös jalan. Lähes koko matkan Herra Hakkaraisen taloon pääsee kävelemään Rautaveden rantoja myötäillen ja maisemia ihaillen.

Lisää majoituspaketista voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.tervakallio.com/tervakallio/majoituspaketit
Majoituspaketin voit varata mökkeihin 4-8 täältä: www.evaraus.fi/tervakallio

 

Ellivuori Resort

Upea, uudistuva Ellivuori Resort sijaitsee n. 18 kilometrin päässä Herra Hakkaraisen talosta ja noin 45 kilometrin päässä Tampereelta. Hotelli Ellivuoren huoneissa on tehty mittavia uudistuksia ja peruskorjauksia. Ravintola Ellivuori tarjoilee herkullista ruokaa, joka on valmistettu lähiruokaa ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita käyttäen, ilman puolivalmisteita. 

Ellivuori Resortin alueelta löytyy monenlaisia erilaisia aktiviteetteja. Voit esimerkiksi hohtokeilata, käydä ampumassa Laser-pistooleilla, SUP-lautailla tai käydä testaamassa rohkeuttasi High Parkin kiipeilypuistossa. Pienemmillä kiipeilijöille on oma, turvallinen kiipeilypuistonsa. Lisäksi Ellivuori Resortin vierestä löytyvät sekä Pirunvuoren ja Kivilinnan tarinapolku sekä lapsille suunnattu Peikkovuori. Tekemistä siis riittää vaikkapa useamman päivän tarpeisiin! 

Ellivuori Resortin tarjonnasta ja majoituspaketista voit lukea lisää: ellivuoriresort.fi/majoitus/hotelli

 

Vammalan Seurahuone

Vammalan Seurahuone sijaitsee aivan Herra Hakkaraisen taloa vastapäätä, eli aivan Sastamalan, Vammalan keskustassa. Hotellista on lyhyt matka kaikkiin keskusta-alueen kohteisiin ja kauppoihin, joten kävellenkin liikkuminen onnistuu. Varsinkin näin kesäisin Vammalan tori ja Kaalisaaren ulkoilualue uimarantoineen sekä skeitti- ja leikkipuistoineen ovat ihastuttavia paikkoja viettää aikaa. 

Lisää majoituspaketista pääset lukemaan täältä: www.vammalanseurahuone.fi/fi/tarjoukset

 

Ikaalinen Spa

Ikaalinen Spa sijaitsee nimensä mukaisesti Ikaalisissa, n. 45 minuutin ajomatkan päässä Herra Hakkaraisen talosta. Vuodesta 1884 palvellut Ikaalisten kylpylä avattiin uudistuneena kesällä 2021. Ikaalinen Spa:n varausjärjestelmästä voit varata kesälle mahtavan loman, joka sisältää ihanaa polskuttelua ja yhtä ihanaa leikkiä!

Uudistuneen Ikaalinen Spa:n nettisivuille pääset tästä: ikaalinenspa.fi
Liput Herra Hakkaraisen taloon pystyt lisäämään varaukselle huoneen valinnan ja yöpyjän tietojen lisäämisen jälkeen.

 

Aukioloajat ja hinnat

Aukioloajat 6.6.-7.8.:
ma-pe 10-17
la 10-16
su 12-16
24.-25.6. juhannusaattona ja -päivänä suljettu

Aukioloajat 8.8. eteenpäin:
ma-pe 10-17
la 10-16

 

Pääsyliput 2.5.-31.10.2022
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö, kun seurueessa on vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2 v. aina ilmaiseksi

 

Herra Hakkaraisen unissakävelyajat

6.-26.6. 
Ma-la klo 11 ja 14
Su klo 14
Poikkeukset:
24.-25.6. juhannusaattona ja -päivänä suljettu, ei unissakävelyjä

27.6.-7.8. 
Ma-la klo 11, 13 ja 15
Su klo 13 ja 15

8.-31.8.
La klo 11 ja 14

 

Tiedot ja ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutokseen.

Herrahakkaraisentalo