Leikkejä ympäri vuoden

Herra Hakkaraisen oma koti, Herra Hakkaraisen talo
02.11.2020


Herra Hakkaraisen talo on siitä(kin) ihastuttava matkakohde, että me olemme avoinna ympäri vuoden!

Talviaikaan leikkimään pääsee talon ihastuttaviin sisätiloihin ja hurjan hauskalla autopihalla voi käydä juoksentelemassa. Polkuautot nähdään autopihalla seuraavan kerran toukokuussa. Koska polkuautot eivät talvikaudella ole käytössä, voi Hurjan hauskan autopihan autoteillä juoksennella mielin määrin!

Talvikausi on Herra Hakkaraisen talossa aina huomattavasti kesää rauhallisempi. Leikkimään mahtuu siis hyvin ja turvavälien pitäminen onnistuu varsin mainiosti. Tämän lisäksi pidämme tietenkin huolta myös näyttelyn siisteydestä ja pintojen pyyhkimisestä.

 

Toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen estämiseksi:

 

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Pese käsiä aina kun mahdollista.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Olemme vähentäneet henkilökohtaista opastusta, mikä tarkoittaa sitä, että näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
  • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.

 

Aukioloajat:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

Pääsyliput:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurureessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo