Leikit jatkuvat ympäri vuoden

Ritarisali, Laura Vanzo, 800x680, Herra Hakkaraisen talo
04.11.2022

Mielikuvituksen lentoa Mauri Kunnaksen kirjoista tutuissa maisemissa

Mauri Kunnas on tunnettu ja rakastettu lastenkirjailija, joka on kotoisin Sastamalan Vammalasta. Tänne sijoittuvien sukujuurien vuoksi myös Herra Hakkaraisen talo perustettiin juurikin silloisen Vammalan keskustaan. Alkumetreiltä asti oli selvää, että tästä talosta tulisi sellainen, missä lapset saisivat katselemisen ja ihastelemisen lisäksi myös koskea ja leikkiä. 

Kun talo avattiin vuonna 2003, siellä oli kolme erilaista huonetta: Koirien Kalevala, Artturin ritareitten sali ja Galleria. Nyt, lähes 20 vuotta myöhemmin, talo on muuttunut ja laajentunut. 

Tällä hetkellä leikkimään pääse niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Sisällä leikkimään kutsuvat Herra Hakkaraisen oma koti, Kuningas Artturin ritareitten sali, Kaikkien aikojen avaruus, Koiramäen lasten vanhan kaupunki sekä Galleria/Puuhahuone. Sisätilojen lisäksi touko-lokakuussa avoinna on myös Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä voi aukioloaikana nauttia vauhdin huumasta polkuautoilla ajellen. Talviaikana piha ei ole varsinaisesti auki, eli polkuautot on viety talvisäilöön, mutta pihalla voi kyllä käydä juoksentelemassa ja tutustumassa rakennuksiin ja muuten purkamassa energiaa jos siltä tuntuu.

Lisää Herra Hakkaraisen talon huoneista voit käydä lukemassa Info-sivultamme kohdasta Esittely

 

Pääsyliput marras-joulukuu:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2 v. ilmaiseksi

Aukioloajat:
ma-pe 10-17
la 10-16
Poikkeukset aukioloaikoihin löydät Info-sivulta.

 

Pidätämme oikeuden muutokseen.

Herrahakkaraisentalo