Herra Hakkarainen mukana Lastenpäivässä Taito Shop Porissa

04.05.2019

Lauantaina 11.5. Taito Shop Porissa vietetään Lastenpäivää! Myös Herra Hakkarainen matkustaa talostaan Sastamalasta Poriin juhlistamaan tätä huippupäivää.
Herra Hakkarainen unissakävelee ja halailee niin lapsia kuin aikuisiakin Taito Shopissa pitkin päivää. 

Herra Hakkaraisen ihanien ja lämpöisten halausten lisäksi voit osallistua Taito Shopissa valtavan hauskaan Heikki Hämähäkki -käsityöpajaan. Heikki Hämähäkki seikkailee lähes kaikissa Mauri Kunnaksen kirjoissa. Saatat tunnistaa hänet myös esimerkiksi nimellä pölypallo. Käsityöpajassa saat tehdä kotiisi juuri sen näköisen Hämähäkin kuin itse haluat. Lisätietoja käsityöpajasta ja Lastenpäivästä voit lukea täältä: Ja tähän linkki ehkä tapahtumasivulle faceen?

Taito Shop Porissa on käynnissä Lastenpäivän aikaan myös Herra Hakkaraisen talon pop up. Voit siis halutessasi ostaa mukaan kotiin ihanan pikkuisen Herra Hakkarainen -pehmon sen lisäksi että saat halin ihka oikealta Herra Hakkaraiselta! Myynnissä on myös monia muita tuotteita. 

Pääseet vierailemaan Herra Hakkaraisen talon pop up:ssa Taito Shopissa 4.-18.5.2019.

Vaikka Herra Hakkarainen onkin jälleen maakuntamatkailemassa Porissa, on Herra Hakkaraisen talo Sastamalassa kuitenkin normaalisti avoinna:
ma-pe 10-17
la 10-16

 

Herrahakkaraisentalo