Korona-info 30.8.2021

Bensa-Pauli uudistettuna_rajattu
30.08.2021

 

Avoinna ja leikkejä varten valmiina!

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut uuden tiedotteen 27.8.2021 koskien korona-ajan ohjeistuksia. Uuden tiedotteen mukaan turvavälimääräyksiä ei jatketa. Tiedotteen pääset lukemaan heidän nettisivuiltaan: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69917096 .

Tämä tarkoittaa Herra Hakkaraisen talon kohdalla sitä, että leikkiaikaa ei enää tarvitse varata etukäteen. Edelleen talon sisätiloissa on voimassa vahva maskisuositus ja asiakkaille on tarjolla sekä käsienpesumahdollisuus että käsidesiä. Toki turvavälien pitämisestäkään on tuskin haittaa.

 

Tilaa leikeille on

Näin syksyllä, koulujen jo alettua, Herra Hakkaraisen talossa on hyvin tilaa leikkiä varsinkin arkipäivisin. Sisätiloissa onnistuu turvavälien pitäminen käytännössä aina ja jos jossain vaiheessa tuntuukin että sisätilat eivät riitä, aina voi siirtyä Hurjan hauskalle autopihalle! Ehdottomasti kannattaa siis tarkastaa ennen leikkimään lähtöä säätiedotus, ja varautua kelien mukaan. Näin pienet sadekuurotkaan eivät estä hauskanpitoa!

Pääsylippuna toimiva ranneke on voimassa koko päivän, eli välillä voi käydä vaikkapa lounaalla tai kahvittelemassa lähellä sijaitsevissa ravintoloissa ja kahviloissa ja palata vielä takaisin leikkimään.

 

Korona-ohjeet:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Herra Hakkaraisen talossa on käsienpesumahdollisuus ja joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti. Hurjan hauskasta autopihasta voi nauttia säällä kuin säällä kun päällä on oikeat varusteet.

 

Ihanien tavaroiden kauppa avoinna

  • Suosittelemme kaupan asiakkaille vahvasti kasvomaskin käyttöä.
  • Kaupassa voi käydä normaalisti aukioloaikojen puitteissa.
  • Tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta: www.kauppa.herrahakkaraisentalo.fi ja ottaa joko toimituksen postilla tai noudon kivijalkamyymälästä.

 

Aukioloajat

ma-pe 10-17
la 10-16

 

Pääsyliput

Touko-lokakuu:
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

Marras-huhtikuu:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo