Korona-info

02.12.2020

Muutoksia koronan leviämisen hillitsemiseksi annettuihin suosituksiin ja rajoituksiin saadaan lukea lähes päivittäin. Myös me Herra Hakkaraisen talossa luemme näitä suosituksia tarkalla silmällä ja mielellä. 

 

Herra Hakkaraisen talo ja Ihanien tavaroiden kauppa ovat avoinna

 

Ostoksille tullessasi käytössämme on vahva maskisuositus. Mikäli haluat välttää kaupassa käyntiä fyysisesti, voit tehdä ostoksia myös verkkokaupan kautta ja noutaa ostoksesi kaupalta. Meihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse 044 770 3102 tai sähköpostitse info(a)herrahakkaraisentalo.fi

Herra Hakkaraisen talon näyttelyssä on tähän aikaan vuodesta aina väljää. Marras-joulukuussa on tähän mennessä mahtunut leikkimään hyvin ja turvavälit on saatu pidettyä oikein mainiosti. Uusien suositusten myötä varmistamme, että näyttelyssä on kerralla enintään 10 ihmistä. Myös näyttelyssä on voimassa vahva maskisuositus.

 

Nämä ohjeet ovat voimassa 21.12.2020 asti

 

 

Toimintaohjeet korona-aikana:

 

  • Tule leikkimään ja ostoksille vain terveenä.
  • Pese käsiä aina kun mahdollista.
  • Suosittelemme vahvasti aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Olemme vähentäneet henkilökohtaista opastusta, mikä tarkoittaa sitä, että näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
  • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.
  • Herra Hakkarainen unissakävelee joulun ja loppiaisen välisenä aikana. Herra Hakkaraista ei saa tänä jouluna halata. Hänestä ja hänen kanssaan saa ottaa valokuvia, ja hänelle saa lähettää vaikkapa lentosuukkoja.

 

Aukioloajat

1.-12.12:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

14.-23.12:
ma-pe 10-18 
la 10-16
su 12-16

28.12. eteenpäin:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

Poikkeukset aukioloaikoihin:
24.-26.12. jouluaattona, joulu- ja tapaninpäivänä suljettu
31.12. avoinna klo 10-15
1.1.2021 uuden vuoden päivänä suljettu
6.1.2021 loppiaisena suljettu

Pääsyliput Herra Hakkaraisen taloon:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurureessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo