Kesätöihin Herra Hakkaraisen taloon?

Hurjan hauska autopiha 800x680, Herra Hakkaraisen talo
16.02.2022

Kiinnostaisiko kesätyö Herra Hakkaraisen talossa?

 

Herra Hakkaraisen talo on yksi Sastamalan vilkkaimmista matkakohteista ja kesä onkin täynnä menoa ja meininkiä, iloa, hauskanpitoa ja mahtavia kesälomamuistoja. Jotta tämä kaikki olisi asiakkaillemme mahdollista, tarvitsemme mahtavia tyyppejä mukaan menoon.

Arvostamme kesätyöntekijöissämme välittömyyttä, kykyä ottaa vastaan erilaisia asiakkaita, asiakaspalvelualttiutta, oma-aloitteisuutta ja heittäytymistä.

Alla lisätietoja kesätyöstä Herra Hakkaraisen talosta. Jos kiinnostuit, palauta oheinen hakemus täytettynä joko Herra Hakkaraisen talon/Ihanien tavaroiden kaupan tiskille tai sähköpostitse info (at) herrahakkaraisentalo.fi .

Lataa hakemus tästä.

 

Kesätyöntekijän tehtäviä

 

Työntekijöidemme tehtävät ovat varsin laajoja. Vierailijat saavat alkuopastuksen talosta ja Herra Hakkaraisen hurjan hauskasta autopihasta. Työntekijän tehtäviin kuuluu opastusten lisäksi myös näyttelyn valvonta ja pitäminen siistinä.

Ehkä hauskin osuus kesässä on unissakävelevä Herra Hakkarais -hahmo. Herra Hakkarainen unissakävelee päivittäin. Jokainen työntekijämme pääsee osallistumaan myös tähän toimintaan.

Näiden lisäksi saattaa tulla muitakin tehtäviä tarpeen mukaan.

 

Työaika

 

Kesätyöntekijöitä tarvitaan kesä-elokuussa. Herra Hakkaraisen talo on avoinna maanantaista lauantaihin/sunnuntaihin. Työvuoroja tulee siis sekä arkipäiville että viikonlopuille. Työtuntien määrä päivässä vaihtelee 4,5 h ja 7,5 h välillä.

 

Yhteystiedot

 

Jos sinulle tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä joko puhelimitse 044 770 3102 tai sähköpostitse info (at) herrahakkaraisentalo.fi .

 

Herrahakkaraisentalo