Kesätöihin Herra Hakkaraisen taloon?

Hurjan hauska autopiha 800x680, Herra Hakkaraisen talo
08.03.2023

Kiinnostaisiko kesätyö Herra Hakkaraisen talossa?

Herra Hakkaraisen talo on yksi Sastamalan vilkkaimmista matkakohteista ja kesä onkin täynnä menoa ja meininkiä, iloa, hauskanpitoa ja mahtavia kesälomamuistoja. Jotta tämä kaikki olisi asiakkaillemme mahdollista, tarvitsemme mahtavia tyyppejä mukaan menoon.
Arvostamme kesätyöntekijässämme välittömyyttä, kykyä ottaa vastaan erilaisia asiakkaita, asiakaspalvelualttiutta, oma-aloitteisuutta ja heittäytymistä.

 

Kesätyöntekijän tehtäviä

Työntekijöidemme tehtävät ovat varsin laajoja. Vierailijat saavat alkuopastuksen talosta ja Herra Hakkaraisen Hurjan hauskasta autopihasta. Työntekijän tehtäviin kuuluu opastusten lisäksi myös sekä sisä- että ulkotilojen valvonta ja pitäminen siistinä.

Ehkä hauskin osuus kesässä on unissakävelevä Herra Hakkarais -hahmo. Herra Hakkarainen unissakävelee päivittäin. Jokainen työntekijämme pääsee osallistumaan myös tähän toimintaan.

Näiden lisäksi saattaa tulla muitakin tehtäviä tarpeen mukaan.

 

Työaika

Kesätyöntekijöitä tarvitaan kesä-elokuussa. Herra Hakkaraisen talo on avoinna maanantaista lauantaihin/sunnuntaihin. Työvuoroja tulee siis sekä arkipäiville että viikonlopuille. Työtuntien määrä päivässä vaihtelee 4,5 h ja 7,5 h välillä.

 

Hakeminen ja yhteystiedot

Jos kiinnostuit, palauta oheinen hakemus täytettynä joko Herra Hakkaraisen talon/Ihanien tavaroiden kaupan tiskille tai sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi.

Jos sinulle tulee mitään kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä käyttäen joko oheista sähköpostiosoitetta tai soittamalla 044 770 3102.

Lataa hakemus tästä.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Herrahakkaraisentalo