11.6. Kesän avaus – Leikkimällä autat

Herra Hakkarainen hurjan hauskalla autopihalla 700x400
20.05.2022

Herra Hakkaraisen talo haluaa osoittaa tukensa ja auttaa Ukrainan lapsia lahjoittamalla Kesän avaus -tapahtumapäivän lipputulot Ukrainaan.
Summa lahjoitetaan Pelastakaa lapset ry:n kautta.

 

Leikkiä ja polkuautoilua

Kun tulet Herra Hakkaraisen taloon leikkimään lauantaina 11.6. Kesän avaukseen, autat leikkimällä. Tapahtumapäivän pääsylipputulot lahjoitetaan Ukrainan lapsille.

Tärkeintä Herra Hakkaraisen talossa on aina ollut leikki. Toivommekin kaikille lapsille ympäri maailmaa mahdollisuutta päästä leikin kautta mitä mahtavimpiin seikkailuihin!

Mauri Kunnaksen kirjoista tutut maisemat ja hahmot auttavat pääsemään sisälle tarinoihin ja luomaan ihan omia, uusia tarinoita! Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa viisi erilaista huonetta kutsuvat leikin maailmaan. 

Pääset nauttimaan niin Herra Hakkaraisen omasta kodista, Artturin ritareitten salista, Kaikkien aikojen avaruudesta, Koiramäen lasten vanhasta kaupungista kuin Galleriastakin.

Lisäksi pääset polkuautoilemaan Herra Hakkaraisen hurjan hauskalle autopihalle. Polkuautoilla pääsevät ajelemaan niin lapset kuin aikuisetkin. Ihan pienimmille autopihalta löytyy pienempien rata, millä ajelemaan pääsee polkuautojen sijaan kolmipyöräisillä ja potkupyörillä. 

 

Herra Hakkarainen unissakävelee Kesän avauksessa

Juhlapäivän kunniaksi Herra Hakkarainen unissakävelee lauantaina 11.6. klo 11, 13 ja 15.

Herra Hakkaraista pääsee pitkästä aikaa halaamaan, hänen kanssaan voi heittää ylävitoset tai hänelle voi heilutella turvallisen välimatkan päästä, ihan mikä itselle parhaimmalta tuntuu.

Yhteiskuva Herra Hakkaraisen kainalossa säilöö kesän lämpöisimmän halauksen muiston talvea varten.

 

Arvontaa, taiteilua ja hulavanteilua

Leikkien ohessa voit osallistua arvontaan, missä palkintona on Mauri Kunnaksen signeeraama Kaikkien aikojen avaruuskirja. Ihana teos sijoittuu tulevaisuuteen, 3000-luvulle, missä avaruusmatkailu on arkipäivää. Luokkaretkeläisten mukana pääset tutustumaan planeettoihin, avaruuden asukkeihin sekä ilmiöihin.

Hurjan hauskalta autopihalta löydät pihaliidut ja hulavanteet, Pihaliiduilla voit osallistua Hurjan hauskan autopihan kuvittamiseen kauniiksi. Autotielle piirroksia ei parane tehdä, mutta autoteiden vierustat voidaan koristella mahtavilla taideteoksilla.

Jos leikki ja polkuautoilu on vetänyt lihaksen vallan jumiin, niitä voi vetreyttää pienellä hulavanne-jumpalla! Tyyli vapaa!

 

Parhaat kesämuistot

Herra Hakkaraisen talossa kesä merkitsee hauskanpitoa, naurua, leikkiä, ihania kesälomamuistoja ja yhdessäoloa.

Samalla lipulla pääset leikkimään sekä Herra Hakkaraisen talon sisätiloihin että Herra Hakkaraisen hurjan hauskalle autopihalle. Sekä sisätiloissa että ulkona kaikki perustuu rakastetun kirjailija Mauri Kunnaksen lastenkirjoihin.

Rannekkeet ovat aina voimassa koko päivän, eli voit halutessasi käydä vaikkapa lounaalla tai kahvilla välillä, ja palata leikkimään jos leikki-intoa riittää.

 

Aukioloajat ja hinnat

Aukioloajat 5.6. asti:
ma-pe 10-17
la 10-16
26.5. helatorstaina suljettu

Aukioloajat 6.6.-7.8.:
ma-pe 10-17
la 10-16
su 12-16
24.-25.6. juhannusaattona ja -päivänä suljettu

Aukioloajat 8.8. eteenpäin:
ma-pe 10-17
la 10-16

Pääsyliput 2.5.-31.10.2022
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö, kun seurueessa on vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2 v. aina ilmaiseksi

 

Herra Hakkarainen unissakävelee koko kesän

6.-26.6. 
Ma-la klo 11 ja 14
Su klo 14
Poikkeukset:
11.6. klo 11, 13 ja 15
24.-25.6. juhannusaattona ja -päivänä suljettu, ei unissakävelyjä

27.6.-7.8. 
Ma-la klo 11, 13 ja 15
Su klo 13 ja 15

8.-31.8.
La klo 11 ja 14

 

Tiedot ja ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutokseen.

Herrahakkaraisentalo