Kesäkekkereitä vietetään la 8.6.2019!

18.05.2019

Herra Hakkaraisen talon perinteisiä Kesäkekkereitä juhlitaan tänä vuonna kesäkuun alussa lauantaina 8.6.2019 klo 10-16.

Herra Hakkarainen unissakävelee pitkin poikin Kesäkekkereitä klo 11, 12, 13, 14 ja 15. Kesäkekkereillä törmäät siis melko varmasti unissakävelevään vuohipukkiin. 

Kesäkekkereillä juhlitaan kesän alkamisen lisäksi 10-vuotiasta Sastamalan kaupunkia. Useat paikalliset lapsilleperheille sopivat sastamalalaiset kohteet ovat esillä joko esitteiden, tarjousten tai arvontapalkintojen muodossa. 

Nyt jos koskaan kannattaakin osallistua leikkien lomassa arvontaan, koska tällä kerralla palkintoja on paljon ja ne ovat upeita. Herra Hakkarainen arpoo palkintoja unissakävelyjensä yhteydessä noin klo 12.00 sekä 14.00. Osallistuakseen arvontaan on oltava paikalla arvontahetkellä, palkintoja ei lähetetä. Tarkemmat tiedot lahjoittajista ja yhteistyökumppaneista löytyvät täältä: https://herrahakkaraisentalo.fi/tapahtumat/.

Kesäkekkereillä on siis jälleen luvassa menoa ja meininkiä. Unohtamatta tietenkään sitä Herra Hakkaraisen talossa tapahtuvaa tärkeintä asiaa. Asiaa, jonka lisäksi lapset eivät reissultaan juuri muuta kaipaakaan: leikkiä. 

Tervetuloa leikkimään Herra Hakkaraisen talon Kesäkekkereille!

 

Herrahakkaraisentalo