Joulukuussa shoppailua ja leikkiä

30.11.2020

Korona-info

 

Muutoksia koronan leviämisen hillitsemiseksi annettuihin suosituksiin ja rajoituksiin saadaan lukea lähes päivittäin. Myös me Herra Hakkaraisen talossa luemme näitä suosituksia tarkalla silmällä ja mielellä. 

Sekä Herra Hakkaraisen talo että Ihanien tavaroiden kauppa ovat avoinna.

Ostoksille tullessasi käytössämme on vahva maskisuositus. Mikäli haluat välttää kaupassa käyntiä fyysisesti, voit tehdä ostoksia myös verkkokaupan kautta ja noutaa ostoksesi kaupalta. Meihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse 044 770 3102 tai sähköpostitse info(a)herrahakkaraisentalo.fi

Herra Hakkaraisen talon näyttelyssä on tähän aikaan vuodesta aina väljää. Marras-joulukuussa on tähän mennessä mahtunut leikkimään hyvin ja turvavälit on saatu pidettyä oikein mainiosti. Uusien suositusten myötä varmistamme, että näyttelyssä on kerralla enintään 10 ihmistä. Myös näyttelyssä on voimassa vahva maskisuositus.

Nämä ohjeet ovat voimassa 21.12.2020 asti.

 

Kaikista ohjeista, suosituksista ja rajoituksista huolimatta toivotamme kaikille rauhaisaa joulun odotusta!

 

 

Herra Hakkaraisen talo ja Ihanien tavaroiden kauppa ovat joulukuussa avoinna sekä shoppailijoita että leikkijöitä varten.

Joulukuun puolesta välistä jouluaaton aattoon asti, olemme avoinna tunnin pidempään. Tämän tunnin voit käyttää hyödyksi sekä kaupan että näyttelyn puolella! Tarkat aukioloajat tekstin lopussa.

 

Verkkokauppa

 

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta löydät ihania pehmoja, hauskoja lautapelejä, mieltä kutkuttavia palapelejä, hyvän mielen kirjoja ja pehmoisia tekstiilejä.

Yli 50 €:n tilaukset tulevat ilman postikuluja ja mitä enemmän ostoksesi menee yli 50 €:n, sitä enemmän saat kaupan päälle vapaalippuja Herra Hakkaraisen taloon:

 • yli 50 € ostos, saat yhden hengen vapaalipun
 • yli 100 € ostos, saat kahden hengen vapaalipun
 • yli 150 € ostos, saat kolmen hengen vapaalipun
 • yli 200 € ostos, saat neljän hengen vapaalipun

Pääsylippukampanja on voimassa vuoden 2020 loppuun asti ja pääsyliput ovat voimassa 30.4.2021 asti.

 

Ihanien tavaroiden kauppa

 

Ihanien tavaroiden kaupan kivijalkamyymälässä on joulukuussa joka päivä vaihtuvia ihastuttavia joulukalenteritarjouksia. Kannattaa siis ottaa seurantaan Herra Hakkaraisen talon Facebook, josta näet päivittäin tarjouksessa olevat tuotteet. Ostoksille tullessa suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

Pääsylippu-kampanja on voimassa myös Ihanien tavaroiden kaupassa tehtyissä ostoksissa. Yli 50 €:n tilaukset tulevat ilman postikuluja ja mitä enemmän ostoksesi menee yli 50 €:n, sitä enemmän saat kaupan päälle vapaalippuja Herra Hakkaraisen taloon:

 • yli 50 € ostos, saat yhden hengen vapaalipun
 • yli 100 € ostos, saat kahden hengen vapaalipun
 • yli 150 € ostos, saat kolmen hengen vapaalipun
 • yli 200 € ostos, saat neljän hengen vapaalipun

Pääsylippukampanja on voimassa vuoden 2020 loppuun asti ja pääsyliput ovat voimassa 30.4.2021 asti.

 

Herra Hakkarainen unissakävelee

 

Herra Hakkarainen unissakävelee joulun ja loppiaisen välipäivinä 28.12.2020-5.1.2021 klo 11 ja 14 aukioloaikojen puitteissa toki. Tarkat aukioloajat tekstin lopussa.

Herra Hakkarainen unissakävelee talonsa takapihalla, missä voit Herra Hakkaraisen ihastelun ohessa ihastella myös kausivaloja, jotka koristavat Hurjan hauskaa autopihaa. Polkuautoja Hurjan hauskalla autopihalla ei näin talviaikaan ole, mutta tämän seurauksena joka osassa autopihaa saa juoksennelle, koska kolarivaaraa ei ole. Kannattaa siis ehdottomasti pukeutua säänmukaisiin varusteisiin, niin pystyt nauttimaan myös Herra Hakkaraisesta ja Hurjan hauskasta (autottomasta) autopihasta täysillä.

Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa suositellaan käytettäväksi maskia ja käsidesiä. Tarkastamme ohjeistuksiamme aina suositusten mukaisiksi. Käsidesiä on tarjolla talon sisätiloissa.

 

Toimintaohjeet korona-aikana:

 

 • Tule leikkimään ja ostoksille vain terveenä.
 • Pese käsiä aina kun mahdollista.
 • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
 • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
 • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
 • Olemme vähentäneet henkilökohtaista opastusta, mikä tarkoittaa sitä, että näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
 • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.
 • Herra Hakkarainen unissakävelee joulun ja loppiaisen välisenä aikana. Herra Hakkaraista ei saa tänä jouluna halata. Hänestä ja hänen kanssaan saa ottaa valokuvia, ja hänelle saa lähettää vaikkapa lentosuukkoja.

 

Aukioloajat

1.-12.12:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

14.-23.12:
ma-pe 10-18 
la 10-16
su 12-16

28.12. eteenpäin:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

Poikkeukset aukioloaikoihin:
24.-26.12. jouluaattona, joulu- ja tapaninpäivänä suljettu
31.12. avoinna klo 10-15
1.1.2021 uuden vuoden päivänä suljettu
6.1.2021 loppiaisena suljettu

Pääsyliput Herra Hakkaraisen taloon:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurureessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo