Leikkimään joululomalla

28.12.2020

Muutoksia koronan leviämisen hillitsemiseksi annettuihin suosituksiin ja rajoituksiin saadaan lukea lähes päivittäin. Myös me Herra Hakkaraisen talossa luemme näitä suosituksia tarkalla silmällä ja mielellä.

 

Olemme avoinna

 

Rajoitamme leikkijöiden määrää turvallisuussyistä, joten jos haluat varmistaa että pääset leikkimään juuri silloin kuin haluat, varaa seurueellesi aika etukäteen numerosta 044-770 3102.

Myös ovelta voi tulla kysymään, onko talossa tilaa. Tällä hetkellä useimmiten on, joten kannattaa poiketa! Näyttelyssä on voimassa vahva maskisuositus.

Myös ostoksille tullessasi käytössämme on vahva maskisuositus. Mikäli haluat välttää kaupassa käyntiä fyysisesti, voit tehdä ostoksia myös verkkokaupan kautta ja noutaa ostoksesi kaupalta. Meihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse 044 770 3102 tai sähköpostitse info(a)herrahakkaraisentalo.fi

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Niitä tarkennetaan aina kun on tarpeen.

 

Tänä vuonna Herra Hakkarainen ei unissakävele joulun ja loppiaisen välissä


Leikkimään voi kuitenkin tulla, sillä olemme avoinna. Aukioloajat ja poikkeukset niihin löytyvät alta sekä Info-sivulta.

Vaikka Herra Hakkarainen ei olekaan paikalla, tärkein asia Herra Hakkaraisen talossa pysyy samana kuin aina: leikki.

Leikkihuoneita koristavat joulukoristeet ja taitaa Herra Hakkaraisen olohuoneesta löytyä pieni kuusikin! Mielikuvituksekkaat leikit onnistuvat Herra Hakkaraisen omassa kodissa, Artturin ritareitten salissa, Kaikkien aikojen avaruudessa sekä Vanhassa kaupungissa. Lisää huoneista pääset lukemaan tästä

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha on koristeltu talvikauteen ihastuttavin jouluvaloin. Polkuautot on viety talvisäilöön, minkä ansiosta ihan joka paikassa saa tähän vuoden aikaan kirmailla menemään niin paljon kuin sielu sietää!

Aukioloajat:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

Poikkeukset aukioloaikoihin:
31.12. avoinna klo 10-15
1.1.2021 uuden vuoden päivänä suljettu
6.1.2021 loppiaisena suljettu

Pääsyliput Herra Hakkaraisen taloon:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurureessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Toimintaohjeet korona-aikana:

 

  • Tule leikkimään ja ostoksille vain terveenä.
  • Pese käsiä aina kun mahdollista.
  • Rajoitamme näyttelyssä kerralla olevien asiakkaiden määrää, joten suosittelemme varaamaan ajan leikeille puhelimitse 044 770 3102.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
  • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.

 

Ihanien tavaroiden kauppa ja verkkokauppa 

 

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta löydät ihania pehmoja, hauskoja lautapelejä, mieltä kutkuttavia palapelejä, hyvän mielen kirjoja ja pehmoisia tekstiilejä. 

Ihanien tavaroiden kaupassa valikoima on vielä laajempi! Kaupassa asioiville suosittelemme maskin käyttöä.

 

Herrahakkaraisentalo