fbpx

INFO

Olemme avoinna

Herra Hakkaraisen taloon ei tarvitse varata leikkiaikaa etukäteen. Talon sisätiloissa on edelleen voimassa maskisuositus ja käsidesiä on tarjolla joka huoneen ovella. Myös käsienpesumahdollisuus löytyy.

Tarkemmat korona-ohjeet ”Tarkempi korona-info” -napin takaa.

Aukioloajat ja pääsymaksut

 

Marraskuu-huhtikuu
12.12. asti

• ma–pe 10–17
• la 10–16

13.-22.12.
• ma–pe 10–17.30
• la 10–16
• su 12–16
Pe 17.12. avoinna klo 13-17
To 23.12. avoinna klo 10-17

6.12. itsenäisyyspäivänä suljettu
24.-26.12. jouluaattona, joulu- ja tapaninpäivänä suljettu
1.1.2022 uudenvuodenpäivänä suljettu

• Pääsylippu 7 € / hlö
• Ryhmälippu 6 € / hlö, kun seurueessa vähintään 4 henkiloä yli 2 v.
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Toukokuu, elo-lokakuu
• ma–pe 10–17
• la 10–16

• Pääsylippu 9 € / hlö
• Ryhmälippu 8 € / hlö, kun seurueessa vähintään 4 henkiloä yli 2 v.
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Kesäkuu-heinäkuu
• ma–pe 10–17
• la 10–16
• su 12–16

• Pääsylippu 9 € / hlö
• Ryhmälippu 8 € / hlö, kun seurueessa vähintään 4 henkiloä yli 2 v.
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Suosittelemme näyttelyssä liikkumista kengät jalassa.
Talon sisätiloissa ei saa syödä.

Suljettu seuraavina juhlapyhinä:
1.1.2021 uudenvuodenpäivä
6.1. loppiainen
2.4. pitkäperjantai
5.4. 2. pääsiäispäivä
1.5. vapunpäivä
13.5. helatorstai
25.- 26.6. juhannusaatto ja -päivä
6.11. pyhäinpäivä
6.12. itsenäisyyspäivä
24.-26.12. jouluaatto, joulu- ja tapaninpäivä

 

Jäivätkö leikit kesken? Nyt meillä on tähän ratkaisu: Käy ennen lähtöäsi Ihanien tavaroiden kaupan tiskillä ostamassa jatkoleikkilippu seuraavalle päivälle, saat sen 50 % edullisemmin! Näin voit jatkaa leikkejä vielä seuraavanakin päivänä. Lippu on ostettava ensimmäisenä käyntipäivänä ennen lähtöä, sitä ei voi ostaa seuraavana päivänä saapumisen yhteydessä.

Majoituspaketteja, joihin sisältyvät liput Herra Hakkaraisen taloon, myyvät Vammalan Seurahuone, Ellivuori Resort, Ikaalinen Spa sekä kesäaikaan Tervakallion leirintäalue. Lisätietoja majoituksista Muuta mukavaa -sivun alareunassa, kohdassa Kauniita unia.

Herra Hakkaraisen taloon synttärisankari sisään ilmaiseksi!
Kun lapsi saapuu syntymäpäivänään leikkimään Herra Hakkaraisen taloon maksavan aikuisen seurassa, hän saa meiltä syntymäpäivälahjaksi ilmaisen rannekkeen taloon! Kuten aina, myös syntymäpäiväranneke on voimassa koko päivän, ja alueelta saa välillä poistua ja palata takaisin leikkien pariin.

 

Ritarisali, Laura Vanzo, 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkarainen unissakävelee

Herra Hakkarainen unissakävelee yleensä koululaisten loma-aikoina, eli myös lähestyvän joululoman aikana.

Koronatilanteesta johtuen emme ole vielä tehneet lopullista päätöstä siitä, unissakäveleekö Herra Hakkarainen joulun välipäivinä 27.12.2021-8.1.2022.

Mikäli Herra Hakkarainen unissakävelee, siitä tiedotetaan Tapahtumat- ja Ajankohtaista -sivuilla sekä Herra Hakkaraisen talon sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa @herrahakkaraisentalo.

Unissakäveli Herra Hakkarainen tai ei, leikkimään pääsee joka tapauksessa!

Herra Hakkarainen jouluna leipoo, Herra Hakkaraisen talo

Esittely

Herra Hakkaraisen talossa suositellaan liikkumista kengät jalassa. Esimerkiksi talviaikaan sisätossut/lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto.

Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa ei saa syödä eikä juoda.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen oma koti

Herra Hakkaraisen omasta kodista löytyy muun muassa kuppeja, kattiloita ja lautasia, jotka kutsuvat leikkiin. Kodista pääsee kiipeämään myös ullakolle ja majakkaan. Majakasta voi laskea alas palomiesten tankoa muistuttavaa tankoa pitkin ja kaappikellon kummitusten luota voi kavuta alas tikapuita pitkin.

Koti perustuu pääosin kirjoihin: Hui Kauhistus, Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset, Yökirja sekä Hyvää yötä, Herra Hakkarainen.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Sir Artturin ritarien sali

Tie ritarisaliin kulkee puun latvuksista ärjyvän lohikäärmeen ohitse. Hurjasta äänestään huolimatta lohikäärme on oikein leppoisa kaveri. Ritarien salissa voi kavuta jännittävän ritarilinnan muurille tähystämään tapahtumia ja pyöreän pöydän ääressä tapaa Sir Artturin ja hänen uskolliset kissaritarinsa. Ritariasut sekä leikkimiseen tarkoitetut miekat ja kilvet kutsuvat keskelle ritarilinnan melskettä.

Ritarisali perustuu kirjaan Kuningas Artturin ritarit.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Kaikkien aikojen avaruus

Avaruusmaailmassa eletään kaukana tulevaisuudessa 3000 -luvulla. Tuohon aikaan retket avaruuteen ovat arkipäivää. Meilläkin avaruudessa pääsee käymään lennolla, jonka aikana tutustutaan hauskalla tavalla koko aurinkokuntaamme. Lento Plutoon ja takaisin kestää 7 minuuttia. Avaruudessa voi ihastella tähtien tuiketta ja vaikka tarkistaa, miltä oma horoskooppimerkki näyttää öisellä taivaalla.

Avaruus perustuu Kaikkien aikojen avaruuskirjaan.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Koiramäen lapset kaupungissa

1800-luvun kaupunkimiljööseen tutustutaan Koiramäen lasten malliin. Kaupungissa voi vierailla Suutarimestari Rakkinoffin suutarinpajassa, ihmetellä vanhan ajan apteekin rohdoksia ja punnita Kinkeliinin kauppapuodissa vanhalla vaa’alla vaikkapa perunoita, tikkunekkuja ja silakoita. Koiramäen lasten kaupungissa voi tuntea tervan tuoksun ja eläytyä vanhan ajan kaupungin tunnelmaan pukeutumalla kaupungin fröökynöiden ja herrojen asuihin. Lapset voivat myös itse esittää käsinukketeatteria.

Vanha kaupunki perustuu kirjaan Koiramäen lapset kaupungissa.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Galleria ja Puuhahuone

Galleriassa on esillä Mauri Kunnaksen itsensä valitsemia piirustuksia hänen kirjoistaan. Televisiossa pyörii dokumentti, missä Mauri kertoo itse lapsuudestaan ja nuoruudestaan Vammalassa, kirjojen syntymisestä sekä Herra Hakkaraisen talon alkutaipaleesta. Huoneessa voi myös itse piirtää ja värittää. Taideteoksensa voi jättää muiden ihailtavaksi seinälle tai viedä kotiin. Rohkeimmat voivat piirtämisen lomassa käväistä Antero Vipusen suussa. Väinämöinen aiheutti Anterolle Koirien Kalevassa hurjat mahanpurut, ja suussa saattaa vielä tänäkin päivänä kuulla Anteron mutinoita ja mörinöitä.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha

Hurjan hauska autopiha sijaitsee aivan Herra Hakkaraisen talon takapihalla. Autopihalla niin isommat kuin pienemmätkin hurjapäät pääsevät ajelemaan polkuautoilla kuin Tassulan kaupungissa ikään! Ajelun lomassa voi poiketa Poliisiasemalle, Himmun pesukadulle tai käydä Bensa-Paulilla laittamassa renkaisiin ilmaista ilmaa. Polkuautoja löytyy kahta kokoa ja tämän lisäksi pienempien vauhtihirmujen omalla radalla löytyy kolmipyöräisiä sekä potkupyöriä. Autopiha on avoinna toukokuun alusta lokakuun loppuun asti.

Inspiraatio pihaan löytyi Hurjan hauskasta autokirjasta sekä Tassula-kirjoista.

Yhteistyössä:
Levorannan Autoliike Oy

Oheisesta painikkeesta pääset lukemaan Herra Hakkaraisen talon lyhyen historiikin, mistä selviää kuinka talo on saanut alkunsa.

Hyvä tietää

Toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.

Liikkuminen
Herra Hakkaraisen talossa suositellaan liikkumista kengät jalassa. Esimerkiksi talviaikaan sisäkengät/tossut ovat hyvä vaihtoehto.

Ranneke
Ostaessanne lipun Herra Hakkaraisen taloon saatte rannekkeen. Ranneke on voimassa koko päivän, eli alueelta voi myös välillä poistua ja palata takaisin mikäli leikki-intoa vielä riittää.

Pysäköinti
Herra Hakkaraisen talolla ei ole omaa parkkialuetta. Auton voi pysäköidä esimerkiksi Marttilankadun, Valkamankadun tai Rautavedenkadun varteen. Vammalan Seuratalon parkkipaikka sijaitsee Aittalahdenkadulla noin 5 min. kävelymatkan päässä Herra Hakkaraisen talosta. Pysäköiminen on ilmaista.

Henkilökohtainen avustaja
Henkilökohtaiset avustajat pääsevät avustajakortilla avustettavan kanssa ilmaiseksi Herra Hakkaraisen taloon.

Tietoa liikuntarajoitteisille
Herra Hakkaraisen talon takapihan kautta pääsee sisälle luiskaa pitkin ja näyttelytiloissa on erikoisvarusteltu WC-tila. Talomme on sisätiloiltaan pieni ja näyttelytilamme lasten mittakaavaan suunniteltuja ja toteutettuja, joten pyörätuolilla liikkuminen on haastavaa. Alakertaan, jossa sijaitsevat Kaikkien aikojen avaruus ja Koiramäen lasten kaupunki, ei ole kulkua pyörätuolilla.

Ruokailu
Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa ei saa syödä eikä juoda. Aivan Herra Hakkaraisen talon läheisyydessä on useita hyviä ruoka- ja kahvipaikkoja. Lisätietoja näistä paikoista saat tämän sivun loppupuolelta kohdassa ”Murua rinnan alle”.

Koiran kanssa liikkuminen
Herra Hakkaraisen talon sisätilojen leikkihuoneisiin ei saa tulla koiran kanssa. Touko-lokakuussa Hurjan hauskalle autopihalle koiran saa ottaa mukaan, mutta sen kanssa on koko ajan oltava. Koiraa ei saa jättää autopihalle valvomatta.
Ihanien tavaroiden kaupassa koiran kanssa saa vierailla.

Muuta mukavaa Sastamalassa

Sastamalan matkailusivustolta: www.visitsastamala.fi löydät lisätietoja niin Sastamalan alueen majoituksista, ruoka-paikoista kuin käyntikohteistakin.

Jokaisen kohteen ajantasaiset aukioloaikatiedot kannattaa tarkastaa kohteen omilta sivuilta.

Työpajoja ryhmille Sastamalan Taitokeskuksessa

Taitokeskus Sastamalan Hakkaraisen pajoissa lapset pääsevät käyttämään kädentaitojaan luodakseen mielenkiintoisia ja kauniita tuotteita, jotka saa tietenkin muistoksi kotiin. Hauskan puuhan ohella tutustutaan materiaaleihin, tekniikoihin ja työvälineisiin. Taitokeskuksessa järjestetään seuraavia käsityöpajoja:

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Heikki Hämähäkki huovasta

Valmistetaan hassu neulahuovutettu maskotti. Jokainen saa tehdä ihan oman näköisen otuksen. Vain mielikuvitus on rajana.
Ikäsuositus: 1-luokkalaiset ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 8 €/henkilö, minimi 10 lasta, sopii myös isoille ryhmille.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Antero Vipusen avaimenperä

Punotaan kierrätyshuopanauhasta helpolla hiirenpinotekniikalla avaimenperä. Koristeeksi neulahuovutetaan hauska huopapallo tai ommellaan puuhelmi.
Ikäsuositus: 1-luokkalaiset ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 7 €/henkilö, minimi 10, maksimi 15 oppilasta.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Martan marjakori

Valmistetaan rouheasta kierrätyshuovasta pieni kori. Painetaan kuvioita leimasimilla, taitellaan korin muotoon ja ommellaan yläreunasta muutamalla pistolla kiinni.
Ikäsuositus: 2-luokkalaiset ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 8 €/henkilö, minimi 10, maksimi 15 oppilasta.

Herra Hakkaraisen kotona 800x680, Herra Hakkaraisen talo

Kaappikellon kummituksen tiskirätti

Kuvioidaan tekstiilitusseilla persoonallinen tiskirätti. Jokaisen taidoilla syntyy iloisen värikäs tuliainen kotiin.
Ikäsuositus 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 7 €/henkilö, minimi 10 oppilasta.

Käsityöpajat ovat avoinna sopimuksen mukaan. Työpajat pidetään Sastamalan Taitokeskuksen tiloissa Asemakatu 1, kävelymatkan (500 m) päässä Herra Hakkaraisen talolta. Opastus tarvittaessa Herra Hakkaraisen talolta. Taitokeskuksen pihaan pääsee myös bussilla ja parkkipaikkoja on lähistöllä.

Työpajat on varattava noin 2 viikkoa etukäteen. Pajat voi maksaa Taitokeskukseen käteisellä/pankkikortilla tai voimme lähettää myös laskun. Tiedustelut ja varaukset Taitokeskus Sastamala, puh. 044-770 3103, sastamala(at)taitosatakunta.fi / www.taitosatakunta.fi

Taitokeskus Sastamalan Herra Hakkaraisen pajat vastaanottivat muutamia vuosia sitten valtakunnallisen Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n TAITO-KULTTUURITEKO palkinnon.

 

Mielenkiintoisia käyntikohteita

Varmistathan jokaisesta kohteesta erikseen ajantasaiset aukioloaikatiedot.

Pukstaavi

Herra Hakkaraisen talon naapurissa sijaitseva Suomalaisen kirjan museo on ihastuttava paikka täynnä tietoa! Suomalaisen kirjan ja kirjallisuuden historiaa esitellään päänäyttelyssä ja vaihtuvissa näyttelyissä.
www.pukstaavi.fi

Pyhän Olavin kirkko

Tuhopolton jälkeen talkoilla rakennettu ja Kuutti Lavosen sekä Osmo Rauhalan maalauksillaan tunnetuksi tekemä 1500-luvun alussa rakennettu kirkko, joka sijaitsee n. 4 km päässä Herra Hakkaraisen talosta.
www.pyhaolavi.fi

Ekojärven tila

Ekojärven tilalle ajaa Herra Hakkaraisen talosta vain n. 20 minuuttia. Ihastuttavalla tilalla pääsee tutustumaan kotieläinpihan eläimiin ja nautiskella FarmiCafeen antimista. Tilapuodista voi ostaa tuliaiset myös kotiin. Katso ajantasaiset aukioloajat nettisivuilta.
www.ekojarventila.com

Kiviniityn Kotieläinpuisto

Kiviniityn Kotieläinpuistosta löytyy katseltavaa suomalaisen maatilan elämistä ulkomaisiin erikoisuuksiin sekä lapsille erilaisia puuhapisteitä kuten trampoliinit jne. Kotieläinpuisto sijaitsee Mouhijärvellä, n. 25 km Herra Hakkaraisen talosta.
www.kiviniitty.fi

VuoriSport

VuoriSport tarjoaa liikuntapalveluja sekä välinevuokrausta Ellivuoressa, n. 18 km päässä Herra Hakkaraisen talosta. Kiipeilypuisto HighPark on avoinna kesä- ja syyskaudella. Välinevuokraamosta minigolf, tennis, kanootit, soutuveneet, SUP-laudat ja fatbike-maastopyörät, sekä talveen mm. OAC:n metsäsukset sekä fatbiket. Tarkemmat aukioloajat ja tiedot löytyvät linkin takaa.
ellivuoriresort.fi/aktiviteetit/

Peikkovuori

Peikkovuori sijaitsee Ellivuoren Pirunvuorella, n. 19 km päässä Herra Hakkaraisen talosta. Peikkovuorella voit osallistua Satuhetkeen suuressa Kannossa, etsiä peikkoja Satupolulla metsän uumenista tai askarrella Peikkoladossa. Avoinna kesäisin. Lisätietoja Peikkovuoren omilta sivuilta.
www.peikkovuori.fi

Ellivuori Ski Center

Ellivuori Ski Center on monipuolinen koko perheen laskettelukeskus Sastamalassa. Ajantasaiset tiedot rinteiden tilasta löydät heidän nettisivuiltaan (linkki alla). Matkaa Ellivuori Ski Centeristä Herra Hakkaraisen taloon kertyy n. 16 km.
www.ellivuori.fi/skicenter

Jaatsi

Kulttuuritalo Jaatsissa on Sastamalan kaupungin kulttuuripalveluiden toimisto. Kulttuuritalossa järjestetään taidenäyttelyitä, pienimuotoisia konsertteja, erilaisia kulttuuritilaisuuksia ja musiikin opetusta. Jaatsi oli Akseli Gallen-Kallelan lapsuudenkoti. Talo sijaitsee n. 1 km Herra Hakkaraisen talolta
www.sastamala.fi/sastamala

Kotajärven auto- ja traktorimuseo

Seppo J. Kotajärvi -säätiö ylläpitää kaikkiaan yli 200 erilaisen ajoneuvon kokoelmaa, joista osa on esillä auto- ja traktorimuseossa. Museo sijaitsee Roismalassa, n. 4,5 kilometrin päässä Herra Hakkaraisen talosta. Auto- ja traktorimuseo on avoinna yleisölle kesäisin, muina aikoina suuremmille ryhmille.
www.kotajarvi-saatio.fi

Yli-Kirran talonpoikaismuseo

”Koiramäen talo” Punkalaitumella eli Yli-Kirran talonpoikaismuseo on 1800-luvun aito maalaistalo, joka oli esikuvana Mauri Kunnaksen ”Koiramäen talossa” –kirjalle. Yli-Kirra sijaitsee Punkalaitumella 32 km (noin puolen tunnin ajomatkan) etäisyydellä Sastamalan Vammalasta, osoitteessa Koiramäentie 2, 31900 Punkalaidun.
www.koiramaentalo.fi

 

Murua rinnan alle

Varmistathan jokaisesta kohteesta erikseen ajantasaiset aukioloaikatiedot.

Kahvila Pukstaavi

Kahvila Pukstaavissa voi nauttia kupin kuumaa tai virkistävän juoman yhdessä kaupungin kauneimmista miljöistä, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin tiloissa. Tarjolla on suussa sulavien herkkujen lisäksi myös lounasta. Kahvila Pukstaavi sijaitsee aivan Herra Hakkaraisen talon naapurissa, n. 20 metrin päässä.
www.pukstaavi.fi/fi/palvelut/kahvila

Funkkistalo

Funnkistalo sijaitsee n. 50 metrin päässä Herra Hakkaraisen talosta. Rakennus on kunnostettu ihastuttavaksi taiteen ja herkullisen ruuan tyyssijaksi. Funkkistalossa tarjoillaan niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja. Talon kellarissa on vaihtuvia näyttelyitä ja yläkerran musiikkisalissa erilaisia konsertteja yms.
www.funkkistalo.fi/

Vammalan Seurahuone

Kivenheiton päässä Herra Hakkaraisen talosta sijaitsee Vammalan Seurahuone, jonka ravintolassa on tarjolla maittavaa lounasta niin ryhmille kuin yksityisillekin. A la Carte -lista tarjoaa herkullisia annoksia monipuolisesti. Seurahuoneella myös majoitut mukavasti.
www.vammalanseurahuone.fi

Pyymäen konditoria

Pyymäen konditoria sijaitsee n. 300 metrin päässä Herra Hakkaraisen talosta. Konditoriassa tarjolla pientä suolaista ja makeaa herkkua, sekä arkisin salaatti- ja keittolounasta.
www.pyymaenleipomo.fi/oma/index.php/pyymaen-konditoria/

Tyrvään Pappila

Uudestisyntyneessä Tyrvään Pappilassa voit nauttia sekä herkullisesta ruoasta että elämyksellisistä tapahtumista. Pappilassa on tarjolla herkullista lounasta arkisin ja brunssi lauantaisin. Tyrvään Pappilaan matkaa Herra Hakkaraisen talosta on n. 600 metriä.
www.tyrvaanpappila.fi/fi/

 

B15tro

Bistro on uusi ravintola/kahvila Vammalan keskustassa. Tarjolla tässä viihtyisässä ravintolassa on lounasta arkisin, listalta erilaisia annoksia iltapäivästä eteenpäin ja lisäksi suolaiset ja makeat kahvilatuotteet. Matkaa Bistroon Herra Hakkaraisen talosta tulee n. 1,6 km.
bistro15sastamala.fi/

Leipurin kahvila

Leipurin kahvilaan on matkaa noin 2,2 km Herra Hakkaraisen talosta. Leipurin Kahvila on Pyymäen Leipomon yhteydessä sijaitseva lounaskahvila ja leipomon myymälä.
www.pyymaen.fi/kahvilat/lounaat/

Kahvila Kodinsydän

Lämmin, viihtyisä ja herkullisia makeita ja suolaisia herkkuja tarjoileva kahvila sijaitsee Sastamalan Citymarketilla n. 3 kilometrin päässä. Kahvilasta on saatavilla myös lounasta arkipäivisin.
www.facebook.com/Kahvila-KodinSyd%C3%A4n-154815365225362/

Ellivuori Resort

Ellivuori Resort tarjoaa majoitusta, herkullista ruokaa ja paljon aktiviteetteja ympäri vuoden luonnonkauniissa maisemissa järven rannalla. Hotellin alueella aktiviteetteja tarjoaa mm. VuoriSport sekä Ellivuori Ski Center. Ellivuori Resortista on matkaa Herra Hakkaraisen taloon n. 18 km ja Tampereelle n. 45,5 km.
www.ellivuoriresort.fi

Hopunkallion ravintola

Hopunkallion lounas- ja tilausravintola on Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servin ylläpitämä. Ravintolassa tarjoillaan päivittäin maistuvaa ja edullista lounasruokaa sekä järjestetään ruokailuja ja kahvituksia niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Ravintola sijaitsee Sastamalan keskustan tuntumassa Hopun alueella, n. 1 km Herra Hakkaraisen talosta.
www.servi.fi

 

Kävelyetäisyydellä myös:

Ege Kebab-Pizzeria: www.facebook.com/sastamalanEGE/

Hesburger: www.hesburger.fi/ravintolat

Subway: www.subway.fi/fi/ravintolat/sastamala/sastamala-torikeskus

Kauniita unia

Varmistathan jokaisesta kohteesta erikseen ajantasaiset aukioloaikatiedot.

Tervakallion Leirintäalue (30.4.-30.9.)

Tervakallion leirintäalue sijaitsee Rautaveden rannalla n. 1,5 km päässä Herra Hakkaraisen talosta. Alueella on mahdollista esimerkiksi ulkoilla, grillata makkaraa ja uida kauniissa Rautavedessä. Alueella tarjolla leirintämökkejä ja vaunupaikkoja sekä kioski.
www.tervakallio.com/tervakallio
Tarjolla majoituspaketti, johon sisältyvät liput Herra Hakkaraisen taloon (kesäisin): www.tervakallio.com/tervakallio/majoituspaketit/

Vammalan Seurahuone

Kivenheiton päässä Herra Hakkaraisen talosta sijaitsee Vammalan Seurahuone, missä majoitut mukavasti keskellä kaupunkia. Seurahuoneen ravintolassa on tarjolla maittavaa lounasta niin ryhmille kuin yksityisillekin. A la Carte -lista tarjoaa herkullisia annoksia monipuolisesti.
www.vammalanseurahuone.fi/fi
Tarjolla majoituspaketti, johon sisältyvät liput Herra Hakkaraisen taloon: www.vammalanseurahuone.fi/fi/tarjoukset

Ellivuori Resort

Ellivuori Resort tarjoaa majoitusta, herkullista ruokaa ja paljon aktiviteetteja ympäri vuoden luonnonkauniissa maisemissa järven rannalla. Hotellin alueella aktiviteetteja tarjoaa mm. VuoriSport sekä Ellivuori Ski Center. Ellivuori Resortista on matkaa Herra Hakkaraisen taloon n. 18 km ja Tampereelle n. 45,5 km.
www.ellivuoriresort.fi
Nyt uutuutena tarjolla myös majoituspaketti, johon sisältyy hotellimajoitus sekä liput Herra Hakkaraisen taloon.
Lisätiedot ja varaukset: tai 03 51922.

Ikaalinen Spa

Ikaalisten kylpylä sijaitsee nimensä mukaisesti Ikaalisissa, n. 45 minuutin ajomatkan päässä Herra Hakkaraisen talosta. Uudistunut Ikaalinen Spa avattiin 21.6.2021. Heiltä on ostettavissa myös majoituspaketti, johon kuuluu polskimisen ja yöpymisen lisäksi myös liput Herra Hakkaraisen taloon.
www.ikaalinenspa.fi
Tarjolla majoituspaketti, johon sisältyvät liput Herra Hakkaraisen taloon:
www.ikaalinenspa.fi/lomat
Varaukseen saat lisättyä liput Herra Hakkaraisen taloon huoneen valinnan ja yöpyjän tietojen lisäämisen jälkeen.

Putiikkihotelli Pyynpesä

Putiikkihotelli Pyynpesä sijaitsee n. 300 metrin päässä Herra Hakkaraisen talosta. Hotellia kunnostettiin, ja se avasi uudistetut ovensa asiakkaille marraskuussa 2017.
www.pyynpesa.fi/putiikkihotelli-pyynpesa/

Liekoranta

Liekorannan kestikievari ja majatalo sijaitsee n. 1,4 km päässä Herra Hakkaraisen talosta. Historiallisessa hirsitalossa pääsee majoittumaan alun perin piikojen kammareiksi tehdyissä huoneissa. Kestikievarissa tarjolla maittavaa lounasta ja catering palveluja.
www.liekoranta.fi/majatalo

Mattilan majatalo

Mattilan Majatalo sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua Sastamalan Kärppälässä, n. 14 km:n päässä Herra Hakkaraisen talosta. 1800-luvun puolivälissä valmistuneen maatilan päärakennus on entisöity idyllisiksi majoitus-, juhla- ja kokoustiloiksi. Mattilassa nukut hyvin ja pääset nauttimaan luonnon rauhasta. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Kärppälän Ratsutila.
mattilanmajatalo.fi/

 

 

Herrahakkaraisentalo
Ritariprinsessa, Herra Hakkaraisen talo, LAURA VANZO

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Jipii, jälleen uusi uutiskirje! Tämä uutiskirje ei tuki sähköpostiasi, vaan saat tietoja talon tapahtumista ja tarjouksista keskimäärin kerran kuussa. Uutiskirjeen tilaajana saat tietää ensimmäisten joukossa myös uutuuksista!

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!