IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

Kaupassa on nimensä mukaisesti tarjolla monenlaisia ihanuuksia, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Kauppaan pääsee tutustumaan myös ilman pääsylippua näyttelyyn.

Kaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjat. Tästä linkistä, Otavan sivuilta, näet Mauri Kunnaksen tuotannon. Lisäksi Mauri Kunnaksen kuvituksiin perustuvista tuotteista löytyy kaikenlaista kivaa, kuten astioita, koulutarvikkeita, pelejä, pehmoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, tyynyliinoja ja lasten vaatteita. Kunnas-aiheisten tuotteiden valikoima vaihtelee.

Myös makeiset, korut ja pienet sisustustuotteet kuuluvat Ihanien tavaroiden kaupan tuotevalikoimaan.

Alla näet joitakin kaupastamme löytyviä tuotteita. Tässä ei kuitenkaan ole koko valikoimamme. Jos siis etsit jotakin tiettyä tai tietynlaista tuotetta, ota rohkeasti meihin yhteyttä, autamme mielellämme. Ajantasaiset saatavuustiedot puhelimitse 044-770 3102 tai sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi. Emme takaa kaikkien tuotteiden saatavuutta.

Tuotteita voi käydä ostamassa liikkeestämme osoitteesta Marttilankatu 10, Sastamala, voimme lähettää niitä postiennakolla tai voimme lähettää tuotteesta laskun, ja kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet postitse.

 

Pehmolelut

 

Ihastuttava Herra Hakkarainen -pehmo. Koko 24 cm.
Hinta 19,80 €.

Hurmaavan pehmeä Heikki Hämähäkki -pehmo, jonka korkeus on 30 cm.
Hinta 17,80 €.

Pieneen ja isompaan käteen sopiva lötkövartaloinen Herra Hakkarainen ihastuttaa pehmeydellään ja halittavuudellaan.
Hinta 22,80 €.

Neiti Hakkarainen ihanan vaaleanpunaisessa vaatteessaan.
Hinta 18,80 €.

Suuri Herra Hakkarainen -pehmolelu odottaa sinun halejasi. Pehmoinen ja ihana Herra Hakkarainen sopii lastenhuoneeseen koristeeksi ja leluksi. Korkeus 60 cm.
Hinta 49,80 €.

Suuri Martta-pehmo on ihastuttavan halittava. Martta-jättipehmo sopii sekä koristeeksi että leluksi. Korkeus 60 cm.
Hinta 49,80 €.

 

Lelut ja pelit

 

Värikäs vauvan leikkipesä sisältää kankaisen pesän, jossa on pehmustettu pohja, pesän sisälle tulevan puhallettavan renkaan, itsestään seisovat jumppakaaret sekä kaariin ripustettavat lelut.
Hinta 56,90 €.

Hauskat Mauri Kunnas -merirosvosiirtotarrat kaikille koville pinnoille. Merirosvotarrat sopivat mainiosti lastenhuoneeseen niin koristeiksi kuin leikkeihinkin. Pehmeistä tarroista ei jää jälkeä irrotettaessa.
Tarjous 7 €! (Norm. 8,90 €)

Valkoinen Herra Hakkarainen -salkku numerokuosilla. Salkkua voi käyttää esimerkiksi eväskorina tai lelulaatikkona. Salkku on valmistettu pahvista. Salkun lukko ja kahva ovat terästä. Salkun koko 20,5 x 15 x 8 cm.
Hinta 8,60 €.

Hauskaa Herra Hakkarainen –salkkua voi käyttää esimerkiksi eväskorina tai lelulaatikkona. Salkku on valmistettu pahvista. Salkun lukko ja kahva ovat terästä. Salkun koko 25,5 x 19 x 8 cm.
Hinta 9,60 €.

Koko perheen suosikkipeli Kimble saatavilla nyt myös uneliaampana versiona! Kenen Hakkaraiset pääsevät omiin sänkyihinsä ensimmäisenä?
Hinta 26,90 €.

Pompauta noppaa ja etsi Choco-nappuloiden alta hauskimmat herkut (ja välillä myös Heikki Hämähäkki)! Helppojen sääntöjen ansiosta hauska peli myös pienille lapsille.
Hinta 19,90 €.

Mauri Kunnaksen värikkäitä hahmoja vilisevä Lotto-peli sopii yksinkertaisuutensa vuoksi nuoremmillekin pelaajille.
Hinta 14,90 €.

Mauri Kunnaksen kirjoista tutut hahmot siivittävät muistipeliä. Pareja pelissä on 36, eli vaikeustasoa voi muuttaa pelaajien määrän mukaan.
Hinta 14,90 €.

Yhdistele samanlaisia hahmoja, ja yritä päästä eroon omista Domino-laatoistasi toisia nopeammin.
Hinta 14,90 €.

Tässä pelissä kolmiulotteinen pelilauta tuo peliin aivan oman ulottuvuutensa! Kuka selviää pelilaudan huipulle ensimmäisenä? Klassinen lautapeli sopii koko perheelle.
Hinta 22,90 €.

Hakkaraisen aakkospeli mahdollistaa kahden erilaisen muistipelin pelaamisen, jotka molemmat kehittävät muistia. Muistipelin säännöt ovat yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat, joten perheen pienimmätkin voivat osallistua pelin pelaamiseen. Sopii 2-4 pelaajalle.
Hinta 16,90 €.

Kapteeni ja Pilssihiiri on lautapeli, jossa merirosvokapteenit ja laivapojat ottavat mittaa toisistaan.
Hinta 19,90 €.

Koko perheen autolautapeli, jossa ratapalat mahdollistavat erilaisten ratojen kokoamisen joka pelikerralla. Tämän pelin kanssa ei siis tule tylsää!
Hinta 27,90 €.

Ensipalapelissä on kuusi erilaista kahden palan hahmopalapeliä. Kuvat ovat Mauri Kunnaksen teoksista tuttuja hahmoja. Palat ovat kirkkaan värisiä ja lapsen mielenkiinnon herättäviä. Palapelien koko koottuna n. 12 x 15 cm.
Hinta 12,90 €.

Liikenneruuhka poikkeaa normaalista palapelistä siinä, että se on suunniteltu suuren kokonsa vuoksi lattialle rakennettavaksi. Pelin paloista 10 on hahmojen muotoisia, joten näillä paloilla voi leikkiä muutenkin kuin palapeliä koottaessa. Lattiapalapelissä on yhteensä 37 palaa.
Hinta 24,90 €.

Sinisiä ajatuksia -palapelissä on 350 palaa. Tämä palapeli on erikoinen, koska siinä on kolme palakokoa samassa palapelissä. Palapelin on suunnitellut Mauri Kunnaksen tytär Jenna Kunnas, ja se kuuluu Sinisiä ajatuksia -tuoteperheeseen, eli osa tuotteiden tuotoista menee SOS-Lapsikylän toimintaan.
Hinta 13,90 €.

Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu Tassulan kaupunki nyt palapelinä. Palapelistä löytyy myös Herra Hakkaraisen talona nykyisin tunnettu rakennus, ja tietenkin itse unissakävelevä Herra Hakkarainen. 500 palaa.
Tarjous 12 €! (Norm. 15,90 €)

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Palapelin kuvassa on ihanan värikäs Tassulan kaupunki.
Hinta 9,90 €.

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Kuvassa juhlistetaan Herra Hakkaraisen isomummon Helmin syntymäpäiviä!
Hinta 9,90 €.

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Kuvassa Herra Hakkarainen harjoittelee laulamisen jaloa taitoa.
Hinta 9,90 €.

 

Tekstiilit

 

 

Ihastuttava tyynyliina Herra Hakkaraisen iltatoimista. Koko 60×50. Valmistetaan Suomessa.
Hinta 17,00 €.

Herra Hakkarainen riippumatossa -tyynyliina. Aurinko paistaa ja on täydellinen kesäpäivä. Herra Hakkarainen on heittäytynyt riippumattoon, ja nukkuu sikeästi – kuten usein muutenkin. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Robin Hood -tyynyliina. Robin Hood ystävineen on kiivennyt puuhun koiria karkuun. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Unikupla -tyynyliina. Herra Hakkarainen on päättänyt unissaan tehdä hieman saippuakuplia, eli tietenkin unikuplia! Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Iloisen punasävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.

Kauniin sinisävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.

Erittäin imukykyinen kylpypyyheliina pirteän pinkkiä puuvillaa. Pyyhkeessä on pinkin kahta eri sävyä, ja siinä on hauska kuva Tassulan kaupungista hahmoineen. Mutta löytyykö pyyhkeestä myös Herra Hakkarainen?
Kylpypyyhe 24,90 €.
Käsipyyhe 12,90 €.

Tyynyliinassa Herra Hakkarainen kuljettaa lahjoja kuorma-autolla Tassulan kaduilla. 
Hinta 15,95 €.

Näissä Finlaysonin Unikupla-kuosin lakanoissa tulee uni varmasti paremmin kuin ikinä ennen! Lasten koossa pussilakana on kokoa 120×160 cm.
Hinta 48,95 €.

Näissä Finlaysonin Unikupla-kuosin lakanoissa tulee uni varmasti paremmin kuin ikinä ennen! Aikuisten koossa pussilakana on kokoa 150×210 cm.
Hinta 56,95 €.

Mauri Kunnaksen etsityin hahmo on päässyt mukaan myös Finlaysonin pyyhkeisiin. Ihastuttavan pehmeä ja kaunis pyyhe on kooltaan 75×150 cm.
Hinta 38,95.

 

Keittiötarvikkeita

 

Hauska astiastosetti sisältää mukin ja lautasen. Astioissa kuvituksena Mauri Kunnaksen piirtämät, saippuakuplia puhaltelevat Herra Hakkarainen ja Masa marsu. Astiasto melamiinia.
Hinta 17,90 €.

Aakkosmuki veikeällä kirjaimella ja Herra Hakkaraisen kuvalla. Kysy aakkosten saatavuutta kaupastamme, kaikkia ei saatavilla. Vetoisuus 2,5dl.
Hinta 9,90 €.

Herra Hakkarainen -piparimuotti pakkaus tarjoaa vaihtelua piparihetkiin kaikille Mauri Kunnas -faneille. Herra Hakkarainen, Masa Marsu, ja Heikki Hämähäkki -muotoiset piparimuotit piristävät piparivalikoimaa. Muottien korkeus 10 – 12 cm.
Hinta 11,60 €.

Superleipurille Koiramäki -piparimuottisetti jolla saa leivottua hauskan muotoisia Koiramäki -hahmoja. Hahmot piparisetissä ovat Elsa, Kille ja Martta. Korkeus 12 cm.
Hinta 11,60 €.

 

Muita tarpeellisia ihanuuksia

 

Hauska metallinen roskakori esimerkiksi lastenhuoneeseen. Kuvitus perustuu Kaikkien aikojen avaruuskirjaan.
Hinta 7,90 €.

Musta, metallinen roskakori, missä mattaisilla kirjaimilla sana BIN (englanniksi roskakori). Kirjaimissa seikkailee pieniä Herra Hakkaraisia.
Hinta 7,90 €.

Tässä ruutuvihossa on iloisia Heikki Hämähäkkejä piristämässä päivää!
Hinta 3,00 €.

Heikki Hämähäkin kirjoitussetillä kaikki kirjoitustehtävät sujuvat kuin leikki! Kirjoitussettiin kuuluu kaksi lyijykynää, teroitin, pyyhekumi ja viivotin.
Hinta 4,90 €.

Kokoontaittuvia kangaskoreja saatavilla kolmea eri kokoa. Punareunainen kangaskori on pienin. 
Hinta 8,90 €.

Kokoontaittuvia kangaskoreja saatavilla kolmea eri kokoa. Sinireunainen kangaskori on keskikokoinen.
Hinta 10,90 €.

Kokoontaittuvia kangaskoreja saatavilla kolmea eri kokoa. Vihreäreunainen kangaskori on suurin.
Hinta 12,90 €.

 

Kirjoja

 

Ihanien tavaroiden kaupasta löytyy laaja valikoima Mauri Kunnaksen kirjoja. Pyrimme pitämään valikoimassamme kaikki Kunnaksen kirjat, joiden painokset eivät ole loppu. Meiltä löytyy myös kieliversioita, kysy rohkeasti lisää!

 

 

Sisustustuotteita

 

Ihanien tavaroiden kaupasta voit hankkia myös ihastuttavia Ebba Masalinin kansakoulutauluista valmistettuja tuotteita. Tuotteita löytyy joka lähtöön, ja niiden saatavuutta kannattaakin kysyä suoraan myymälästä info(at)herrahakkaraisentalo.fi tai 044-770 3102.