IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

Kaupassa on nimensä mukaisesti tarjolla monenlaisia ihanuuksia, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Kauppaan pääsee tutustumaan myös ilman pääsylippua näyttelyyn.

Kaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjat. Tästä linkistä, Otavan sivuilta, näet Mauri Kunnaksen tuotannon. Lisäksi Mauri Kunnaksen kuvituksiin perustuvista tuotteista löytyy kaikenlaista kivaa, kuten astioita, koulutarvikkeita, pelejä, pehmoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, tyynyliinoja ja lasten vaatteita. Kunnas-aiheisten tuotteiden valikoima vaihtelee.

Myös makeiset, korut ja pienet sisustustuotteet kuuluvat Ihanien tavaroiden kaupan tuotevalikoimaan.

Alla näet joitakin kaupastamme löytyviä tuotteita. Tässä ei kuitenkaan ole koko valikoimamme. Jos siis etsit jotakin tiettyä tai tietynlaista tuotetta, ota rohkeasti meihin yhteyttä, autamme mielellämme. Ajantasaiset saatavuustiedot puhelimitse 03-511 2179 tai sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi. Emme takaa kaikkien tuotteiden saatavuutta.

Tuotteita voi käydä ostamassa liikkeestämme osoitteesta Marttilankatu 10, Sastamala tai voimme lähettää niitä postiennakolla.

Pehmolelut

Ihastuttava Herra Hakkarainen -pehmo. Koko 24 cm.
Hinta 19,80 €.

Hieman pienempi Herra Hakkarainen -pehmo. Koko 20 cm.
Hinta 16,80 €.

Hurmaavan pehmeä Heikki Hämähäkki -pehmo, jonka korkeus on 30 cm.
Hinta 15,80 €.

Pelit

Liikenneruuhka poikkeaa normaalista palapelistä siinä, että se on suunniteltu suuren kokonsa vuoksi lattialle rakennettavaksi. Pelin paloista 10 on hahmojen muotoisia, joten näillä paloilla voi leikkiä muutenkin kuin palapeliä koottaessa. Lattiapalapelissä on yhteensä 37 palaa.
Hinta 24,90 €.

Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu Tassulan kaupunki nyt palapelinä. Palapelistä löytyy myös Herra Hakkaraisen talona nykyisin tunnettu rakennus, ja tietenkin itse unissakävelevä Herra Hakkarainen. 500 palaa.
TARJOUS 12,00 €!
Hinta norm. 15,90 €.

Koko perheen autolautapeli, jossa ratapalat mahdollistavat erilaisten ratojen kokoamisen joka pelikerralla. Tämän pelin kanssa ei siis tule tylsää!
Hinta 27,90 €.

Tekstiilit

 

Ihastuttava tyynyliina Herra Hakkaraisen iltatoimista. Koko 60×50. Valmistetaan Suomessa.
Hinta 17,00 €.

Herra Hakkarainen riippumatossa -tyynyliina. Aurinko paistaa ja on täydellinen kesäpäivä. Herra Hakkarainen on heittäytynyt riippumattoon, ja nukkuu sikeästi – kuten usein muutenkin. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Leija -tyynyliina. On juuri sopivan tuulinen päivä leijan lennättämiseen! Herra Hakkarainen ja Masa Marsu nauttivat täysin siemauksin tuulisesta päivästä ja leijan lennättämisestä. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Robin Hood -tyynyliina. Robin Hood ystävineen on kiivennyt puuhun koiria karkuun. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Iloisen punasävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.
150×210 hinta 38,90 €.

Kauniin sinisävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.
150×210 hinta 38,90 €.

Erittäin imukykyinen kylpypyyheliina pirteän pinkkiä puuvillaa. Pyyhkeessä on pinkin kahta eri sävyä, ja siinä on hauska kuva Tassulan kaupungista hahmoineen. Mutta löytyykö pyyhkeestä myös Herra Hakkarainen?
Kylpypyyhe 24,90 €.
Käsipyyhe 12,90 €.

Erittäin imukykyinen kylpypyyheliina trendikästä turkoosia puuvillaa. Pyyhkeessä on turkoosin kahta eri sävyä, ja siinä on hauska kuva Tassulan kaupungista hahmoineen. Mutta löytyykö pyyhkeestä myös Herra Hakkarainen?
Kylpypyyhe 24,90 €.
Käsipyyhe 12,90 €.

Astiat

Hauska astiastosetti sisältää mukin ja lautasen. Astioissa kuvituksena Mauri Kunnaksen piirtämät, saippuakuplia puhaltelevat Herra Hakkarainen ja Masa marsu.
Hinta 17,90 €.

Aakkosmuki veikeällä kirjaimella ja Herra Hakkaraisen kuvalla. Kysy aakkosten saatavuutta kaupastamme, kaikkia ei saatavilla. Vetoisuus 2,5dl.
Hinta 9,90 €.