IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

Kaupassa on nimensä mukaisesti tarjolla monenlaisia ihanuuksia, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Kauppaan pääsee tutustumaan myös ilman pääsylippua näyttelyyn.

Kaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjat. Tästä linkistä, Otavan sivuilta, näet Mauri Kunnaksen tuotannon. Lisäksi Mauri Kunnaksen kuvituksiin perustuvista tuotteista löytyy kaikenlaista kivaa, kuten astioita, koulutarvikkeita, pelejä, pehmoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, tyynyliinoja ja lasten vaatteita. Kunnas-aiheisten tuotteiden valikoima vaihtelee.

Myös makeiset, korut ja pienet sisustustuotteet kuuluvat Ihanien tavaroiden kaupan tuotevalikoimaan.

Alla näet joitakin kaupastamme löytyviä tuotteita. Tässä ei kuitenkaan ole koko valikoimamme. Jos siis etsit jotakin tiettyä tai tietynlaista tuotetta, ota rohkeasti meihin yhteyttä, autamme mielellämme. Ajantasaiset saatavuustiedot puhelimitse 044-770 3102 tai sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi. Emme takaa kaikkien tuotteiden saatavuutta.

Tuotteita voi käydä ostamassa liikkeestämme osoitteesta Marttilankatu 10, Sastamala, voimme lähettää niitä postiennakolla tai voimme lähettää tuotteesta laskun, ja kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet postitse.

 

Pehmolelut

 

Ihastuttava Herra Hakkarainen -pehmo. Koko 24 cm.
Hinta 19,80 €.

Hieman pienempi Herra Hakkarainen -pehmo. Koko 20 cm.
Hinta 16,80 €.

 

Pieneen ja isompaan käteen sopiva lötkövartaloinen Herra Hakkarainen ihastuttaa pehmeydellään ja halittavuudellaan.
Hinta 22,80 €.

 

Hurmaavan pehmeä Heikki Hämähäkki -pehmo, jonka korkeus on 30 cm.
Hinta 19,80 €.

Neiti Hakkarainen ihanan vaaleanpunaisessa vaatteessaan.
Hinta 18,80 €.

Suuri Martta-pehmo on ihastuttavan halittava. Martta-jättipehmo sopii sekä koristeeksi että leluksi. Korkeus 60 cm.
Hinta 49,80 €.

 

Lelut ja pelit

 

Koiramäen asukkaat -hahmot nyt saatavilla kuuden hahmon paketissa. Pakkauksesta löytyvät: Elsa, Kille, Martta, emäntä Fiina, isäntä Pransi ja Tilta. Koiramäen asukkaat -hahmojen pituudet 4-8 cm.
Hinta 20,90 €.

 

Hauskat Mauri Kunnas -merirosvosiirtotarrat kaikille koville pinnoille. Merirosvotarrat sopivat mainiosti lastenhuoneeseen niin koristeiksi kuin leikkeihinkin. Pehmeistä tarroista ei jää jälkeä irrotettaessa.
Tarjous 7 €! (Norm. 8,90 €)

Koko perheen suosikkipeli Kimble saatavilla nyt myös uneliaampana versiona! Kenen Hakkaraiset pääsevät omiin sänkyihinsä ensimmäisenä?
Hinta 26,90 €.

Pompauta noppaa ja etsi Choco-nappuloiden alta hauskimmat herkut (ja välillä myös Heikki Hämähäkki)! Helppojen sääntöjen ansiosta hauska peli myös pienille lapsille.
Hinta 19,90 €.

Mauri Kunnaksen kirjoista tutut hahmot siivittävät muistipeliä. Pareja pelissä on 36, eli vaikeustasoa voi muuttaa pelaajien määrän mukaan.
Hinta 14,90 €.

 

Yhdistele samanlaisia hahmoja, ja yritä päästä eroon omista Domino-laatoistasi toisia nopeammin.
Hinta 14,90 €.

Mauri Kunnaksen värikkäitä hahmoja vilisevä Lotto-peli sopii yksinkertaisuutensa vuoksi nuoremmillekin pelaajille.
Hinta 14,90 €.

UUTUUS!
Koiramäki muistipelissä pääset yhdistelemään Koiramäestä tuttuja hahmoja.
Hinta 14,90 €.

UUTUUS!
Tassulan väki – Yatzyssa pelataan upeilla hahmonopilla! Tätä yatzya voit pelata kahdella eri vaikeustaossa, eli peli sopii myös nuoremmille pelaajille. Suositusikä + 5.
Hinta 6,90 €.

Tässä pelissä kolmiulotteinen pelilauta tuo peliin aivan oman ulottuvuutensa! Kuka selviää pelilaudan huipulle ensimmäisenä? Klassinen lautapeli sopii koko perheelle.
Hinta 22,90 €.

Koiramäen Suomen historia -kirjaan perustuvassa muistipelissä etsitään pareja suomen historian suurhahmoille.
Hinta 14,90 €.

Ensipalapelissä on kuusi erilaista kahden palan hahmopalapeliä. Kuvat ovat Mauri Kunnaksen teoksista tuttuja hahmoja. Palat ovat kirkkaan värisiä ja lapsen mielenkiinnon herättäviä. Palapelien koko koottuna n. 12 x 15 cm.
Hinta 12,90 €.

Liikenneruuhka poikkeaa normaalista palapelistä siinä, että se on suunniteltu suuren kokonsa vuoksi lattialle rakennettavaksi. Pelin paloista 10 on hahmojen muotoisia, joten näillä paloilla voi leikkiä muutenkin kuin palapeliä koottaessa. Lattiapalapelissä on yhteensä 37 palaa.
Hinta 24,90 €.

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Kuvassa juhlistetaan Herra Hakkaraisen isomummon Helmin syntymäpäiviä!
Hinta 10,90 €.

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Palapelin kuvassa on ihanan värikäs Tassulan kaupunki.
Hinta 10,90 €.

Seitsemän koiraveljestä ovat joutuneet tässä 108 palaisessa panoraama-palapelissä jalkapuuhun. Kun tämä palapeli sujuu kuin vettä vaan, palojen toiselta puolelta saa koottua seepian värisenä toisen kuvan. Saat siis kaksi palapeliä samassa!
Hinta 10,90 €.

Sinisiä ajatuksia -palapelissä on 350 palaa. Tämä palapeli on erikoinen, koska siinä on kolme palakokoa samassa palapelissä. Palapelin on suunnitellut Mauri Kunnaksen tytär Jenna Kunnas, ja se kuuluu Sinisiä ajatuksia -tuoteperheeseen, eli osa tuotteiden tuotoista menee SOS-Lapsikylän toimintaan.
Hinta 13,90 €.

Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu Tassulan kaupunki nyt palapelinä. Palapelistä löytyy myös Herra Hakkaraisen talona nykyisin tunnettu rakennus, ja tietenkin itse unissakävelevä Herra Hakkarainen. 500 palaa.
Hinta 15,90 €.

Suosittuun Koiramäen Suomen historia -kirjaan perustuvassa 1000 palan palapelissä löytyy Kunnasmaisen runsaasti yksityiskohtia.
Hinta 18,90 €.

 

Tekstiilit

 

Ihastuttava tyynyliina Herra Hakkaraisen iltatoimista. Koko 60×50. Valmistetaan Suomessa.
Hinta 17,00 €.

Kauniin sinisävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.

Iloisen punasävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.

Tämän pussilakanasetin rauhalliset värisävyt ja unissakävelevä Herra Hakkarainen tuudittavat uneen tuosta vain! Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
85×125 hinta 29,90 €.
150×210 hinta 38,90€.

Robin Hood -tyynyliina. Robin Hood ystävineen on kiivennyt puuhun koiria karkuun. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Leija -tyynyliina. On juuri sopivan tuulinen päivä leijan lennättämiseen! Herra Hakkarainen ja Masa Marsu nauttivat täysin siemauksin tuulisesta päivästä ja leijan lennättämisestä. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Jääkiekko-tyynyliinassa jäällä tapahtuu pelaamisen lisäksi monia muitakin jännittäviä asioita.
Hinta 15,95 €.

Erittäin imukykyinen kylpypyyheliina pirteän pinkkiä puuvillaa. Pyyhkeessä on pinkin kahta eri sävyä, ja siinä on hauska kuva Tassulan kaupungista hahmoineen. Mutta löytyykö pyyhkeestä myös Herra Hakkarainen?
Kylpypyyhe 24,90 €.
Käsipyyhe 12,90 €.

Mauri Kunnaksen etsityin hahmo on päässyt mukaan myös Finlaysonin pyyhkeisiin. Ihastuttavan pehmeä ja kaunis pyyhe on kooltaan 75×150 cm.
Hinta 38,95.

Unikupla -tyynyliina. Herra Hakkarainen on päättänyt unissaan tehdä hieman saippuakuplia, eli tietenkin unikuplia! Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Näissä Finlaysonin Unikupla-kuosin lakanoissa tulee uni varmasti paremmin kuin ikinä ennen! Lasten koossa pussilakana on kokoa 120×160 cm.
Hinta 48,95 €.

Näissä Finlaysonin Unikupla-kuosin lakanoissa tulee uni varmasti paremmin kuin ikinä ennen! Aikuisten koossa pussilakana on kokoa 150×210 cm.
Hinta 56,95 €.

 

Keittiötarvikkeita

 

Poistuva tuote, jäljellä vain osa kirjaimista. Kysy saatavuutta kaupastamme.
Aakkosmuki veikeällä kirjaimella ja Herra Hakkaraisen kuvalla. Vetoisuus 2,5dl.
Hinta 9,90 €.

Poistuva tuote.
Hauskoissa urheilumukeissa harrastetaan mielenkiintoisia lajeja. Lajeina mm. hiihto ja laskettelu. Kysy mukien saatavuudesta Ihanien tavaroiden kaupasta. Emme takaa kaikkien mukien saatavuutta.
Hinta 7,90 €/muki.

 

Muita tarpeellisia ihanuuksia

 

Musta, metallinen roskakori, missä mattaisilla kirjaimilla sana BIN (englanniksi roskakori). Kirjaimissa seikkailee pieniä Herra Hakkaraisia.
Hinta 7,90 €.

Hauska metallinen roskakori esimerkiksi lastenhuoneeseen. Kuvitus perustuu Kaikkien aikojen avaruuskirjaan.
Hinta 7,90 €.

Heikki Hämähäkin kirjoitussetillä kaikki kirjoitustehtävät sujuvat kuin leikki! Kirjoitussettiin kuuluu kaksi lyijykynää, teroitin, pyyhekumi ja viivotin.
Hinta 4,90 €.

Tässä ruutuvihossa on iloisia Heikki Hämähäkkejä piristämässä päivää!
Hinta 3,00 €.

 

Kirjoja

 

Ihanien tavaroiden kaupasta löytyy laaja valikoima Mauri Kunnaksen kirjoja. Pyrimme pitämään valikoimassamme kaikki Kunnaksen kirjat, joiden painokset eivät ole loppu. Meiltä löytyy myös kieliversioita, kysy rohkeasti lisää!

 

 

Sisustustuotteita

 

Ihanien tavaroiden kaupasta voit hankkia myös ihastuttavia Ebba Masalinin kansakoulutauluista valmistettuja tuotteita. Tuotteita löytyy joka lähtöön, ja niiden saatavuutta kannattaakin kysyä suoraan myymälästä info(at)herrahakkaraisentalo.fi tai 044-770 3102.