IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

IHANIEN TAVAROIDEN KAUPPA

Kaupassa on nimensä mukaisesti tarjolla monenlaisia ihanuuksia, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja ystäviäsi. Kauppaan pääsee tutustumaan myös ilman pääsylippua näyttelyyn.

Kaupan valikoimiin kuuluvat esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjat. Tästä linkistä, Otavan sivuilta, näet Mauri Kunnaksen tuotannon. Lisäksi Mauri Kunnaksen kuvituksiin perustuvista tuotteista löytyy kaikenlaista kivaa, kuten astioita, koulutarvikkeita, pelejä, pehmoja, pyyhkeitä, pussilakanoita, tyynyliinoja ja lasten vaatteita. Kunnas-aiheisten tuotteiden valikoima vaihtelee.

Myös makeiset, korut ja pienet sisustustuotteet kuuluvat Ihanien tavaroiden kaupan tuotevalikoimaan.

Alla näet joitakin kaupastamme löytyviä tuotteita. Tässä ei kuitenkaan ole koko valikoimamme. Jos siis etsit jotakin tiettyä tai tietynlaista tuotetta, ota rohkeasti meihin yhteyttä, autamme mielellämme. Ajantasaiset saatavuustiedot puhelimitse 03-511 2179 tai sähköpostitse info(at)herrahakkaraisentalo.fi. Emme takaa kaikkien tuotteiden saatavuutta.

Tuotteita voi käydä ostamassa liikkeestämme osoitteesta Marttilankatu 10, Sastamala, voimme lähettää niitä postiennakolla tai voimme lähettää tuotteesta laskun, ja kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet postitse.

Pehmolelut

Ihastuttava Herra Hakkarainen -pehmo. Koko 24 cm.
Hinta 19,80 €.

Hieman pienempi Herra Hakkarainen -pehmo. Koko 20 cm.
Hinta 16,80 €.

Hurmaavan pehmeä Heikki Hämähäkki -pehmo, jonka korkeus on 30 cm.
Hinta 17,80 €.

Pieneen ja isompaan käteen sopiva lötkövartaloinen Herra Hakkarainen ihastuttaa pehmeydellään ja halittavuudellaan.
Hinta 22,80 €.

Neiti Hakkarainen ihanan vaaleanpunaisessa vaatteessaan.
Hinta 18,80 €.

Suuri Herra Hakkarainen -pehmolelu odottaa sinun halejasi. Pehmoinen ja ihana Herra Hakkarainen sopii lastenhuoneeseen koristeeksi ja leluksi. Korkeus 60 cm.
Hinta 49,80 €.

Suuri Martta-pehmo on ihastuttavan halittava. Martta-jättipehmo sopii sekä koristeeksi että leluksi. Korkeus 60 cm.
Hinta 49,80 €.

Lelut ja pelit

Koiramäen asukkaat -hahmot nyt saatavilla kuuden hahmon paketissa. Pakkauksesta löytyvät: Elsa, Kille, Martta, emäntä Fiina, isäntä Pransi ja Tilta. Koiramäen asukkaat -hahmojen pituudet 4-8 cm. 
Hinta 20,90 €.

Siirtotarra-kirjaimet tarttuvat kaikille koville pinnoille, eikä niistä jää pysyvää jälkeä. Materiaali on joustavaa ja pehmeää, ja kirjaimet ovat pirteän värisiä.
Tarjous 10 €! (Norm. 12,90 €)

Hauskat Mauri Kunnas -merirosvosiirtotarrat kaikille koville pinnoille. Merirosvotarrat sopivat mainiosti lastenhuoneeseen niin koristeiksi kuin leikkeihinkin. Pehmeistä tarroista ei jää jälkeä irrotettaessa.
Tarjous 7 €! (Norm. 8,90 €)

Värikäs vauvan leikkipesä sisältää kankaisen pesän, jossa on pehmustettu pohja, pesän sisälle tulevan puhallettavan renkaan, itsestään seisovat jumppakaaret sekä kaariin ripustettavat lelut.
Hinta 56,90 €.

Hauskaa Herra Hakkarainen –salkkua voi käyttää esimerkiksi eväskorina tai lelulaatikkona. Salkku on valmistettu pahvista. Salkun lukko ja kahva ovat terästä. Salkun koko 25,5 x 19 x 8 cm.
Hinta 9,60 €.

Valkoinen Herra Hakkarainen -pahvisalkku numerokuosilla. Salkkua voi käyttää esimerkiksi eväskorina tai lelulaatikkona. Salkku on valmistettu pahvista. Salkun lukko ja kahva ovat terästä. Salkun koko 20,5 x 15 x 8 cm.
Hinta 8,60 €.

Hakkaraisen aakkospeli mahdollistaa kahden erilaisen muistipelin pelaamisen, jotka molemmat kehittävät muistia. Muistipelin säännöt ovat yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat, joten perheen pienimmätkin voivat osallistua pelin pelaamiseen. Sopii 2-4 pelaajalle.
Hinta 16,90 €.

Koko perheen suosikkipeli Kimble saatavilla nyt myös uneliaampana versiona! Kenen Hakkaraiset pääsevät omiin sänkyihinsä ensimmäisenä?
Hinta 26,90 €.

Pompauta noppaa ja etsi Choco-nappuloiden alta hauskimmat herkut (ja välillä myös Heikki Hämähäkki)! Helppojen sääntöjen ansiosta hauska peli myös pienille lapsille.
Hinta 19,90 €.

Kapteeni ja Pilssihiiri on lautapeli, jossa merirosvokapteenit ja laivapojat ottavat mittaa toisistaan.
Hinta 19,90 €.

Ensipalapelissä on kuusi erilaista kahden palan hahmopalapeliä. Kuvat ovat Mauri Kunnaksen teoksista tuttuja hahmoja. Palat ovat kirkkaan värisiä ja lapsen mielenkiinnon herättäviä. Palapelien koko koottuna n. 12 x 15 cm.
Hinta 12,90 €.

Liikenneruuhka poikkeaa normaalista palapelistä siinä, että se on suunniteltu suuren kokonsa vuoksi lattialle rakennettavaksi. Pelin paloista 10 on hahmojen muotoisia, joten näillä paloilla voi leikkiä muutenkin kuin palapeliä koottaessa. Lattiapalapelissä on yhteensä 37 palaa.
Hinta 24,90 €.

Sinisiä ajatuksia -palapelissä on 350 palaa. Tämä palapeli on erikoinen, koska siinä on kolme palakokoa samassa palapelissä. Palapelin on suunnitellut Mauri Kunnaksen tytär Jenna Kunnas, ja se kuuluu Sinisiä ajatuksia -tuoteperheeseen, eli osa tuotteiden tuotoista menee SOS-Lapsikylän toimintaan.
Hinta 13,90 €.

Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu Tassulan kaupunki nyt palapelinä. Palapelistä löytyy myös Herra Hakkaraisen talona nykyisin tunnettu rakennus, ja tietenkin itse unissakävelevä Herra Hakkarainen. 500 palaa.
Tarjous 12 €! (Norm. 15,90 €)

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Palapelin kuvassa on ihanan värikäs Tassulan kaupunki.
Hinta 9,90 €.

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Kuvassa juhlistetaan Herra Hakkaraisen isomummon Helmin syntymäpäiviä!
Hinta 9,90 €.

Herra Hakkarainen -palapelissä on 56 palaa. Kuvassa Herra Hakkarainen harjoittelee laulamisen jaloa taitoa.
Hinta 9,90 €.

Tekstiilit

 

Ihastuttava tyynyliina Herra Hakkaraisen iltatoimista. Koko 60×50. Valmistetaan Suomessa.
Hinta 17,00 €.

Herra Hakkarainen riippumatossa -tyynyliina. Aurinko paistaa ja on täydellinen kesäpäivä. Herra Hakkarainen on heittäytynyt riippumattoon, ja nukkuu sikeästi – kuten usein muutenkin. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Robin Hood -tyynyliina. Robin Hood ystävineen on kiivennyt puuhun koiria karkuun. Koko 60×50.
Hinta 15,95 €.

Jääkiekko-tyynyliinassa jäällä tapahtuu pelaamisen lisäksi monia muitakin jännittäviä asioita.
Hinta 15,95 €.

Iloisen punasävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.
150×210 hinta 38,90 €.

Kauniin sinisävyinen pussilakanasetti Tassula-kaupunkikuvalla. Setissä pussilakana ja tyynyliina. Puuvillaa.
120×160 hinta 32,90 €.

Erittäin imukykyinen kylpypyyheliina pirteän pinkkiä puuvillaa. Pyyhkeessä on pinkin kahta eri sävyä, ja siinä on hauska kuva Tassulan kaupungista hahmoineen. Mutta löytyykö pyyhkeestä myös Herra Hakkarainen?
Kylpypyyhe 24,90 €.
Käsipyyhe 12,90 €.

Erittäin imukykyinen kylpypyyheliina trendikästä turkoosia puuvillaa. Pyyhkeessä on turkoosin kahta eri sävyä, ja siinä on hauska kuva Tassulan kaupungista hahmoineen. Mutta löytyykö pyyhkeestä myös Herra Hakkarainen?
Kylpypyyhe 24,90 €.
Käsipyyhe 12,90 €.

Keittiötarvikkeita

Hauska astiastosetti sisältää mukin ja lautasen. Astioissa kuvituksena Mauri Kunnaksen piirtämät, saippuakuplia puhaltelevat Herra Hakkarainen ja Masa marsu. Astiasto melamiinia.
Hinta 17,90 €.

Keraaminen lastenastiasto, jossa kaunis kuva Martasta ja possusta. Näistä ruokakin maistuu paremmalta!
Hinta 23,90 €.

Aakkosmuki veikeällä kirjaimella ja Herra Hakkaraisen kuvalla. Kysy aakkosten saatavuutta kaupastamme, kaikkia ei saatavilla. Vetoisuus 2,5dl.
Hinta 9,90 €.

Herra Hakkarainen -piparimuotti pakkaus tarjoaa vaihtelua piparihetkiin kaikille Mauri Kunnas -faneille. Herra Hakkarainen, Masa Marsu, ja Heikki Hämähäkki -muotoiset piparimuotit piristävät piparivalikoimaa. Muottien korkeus 10 – 12 cm.
Hinta 11,60 €.

Superleipurille Koiramäki -piparimuottisetti jolla saa leivottua hauskan muotoisia Koiramäki -hahmoja. Hahmot piparisetissä ovat Elsa, Kille ja Martta. Korkeus 12 cm.
Hinta 11,60 €.

Muita tarpeellisia ihanuuksia

Hauska metallinen roskakori esimerkiksi lastenhuoneeseen. Kuvitus perustuu Kaikkien aikojen avaruuskirjaan.
Hinta 7,90 €.

Musta, metallinen roskakori, missä mattaisilla kirjaimilla sana BIN (englanniksi roskakori). Kirjaimissa seikkailee pieniä Herra Hakkaraisia.
Hinta 7,90 €.

Tässä ruutuvihossa on iloisia Heikki Hämähäkkejä piristämässä päivää!
Hinta 3,00 €.

Heikki Hämähäkin kirjoitussetillä kaikki kirjoitustehtävät sujuvat kuin leikki! Kirjoitussettiin kuuluu kaksi lyijykynää, teroitin, pyyhekumi ja viivotin.
Hinta 4,90 €.

Herra Hakkaraisen muistilapuille on hyvä kirjoittaa tärkeitä muistettavia asioita.
Hinta 2,90 €.

Kokoontaittuvia kangaskoreja saatavilla kolmea eri kokoa. Punareunainen kangaskori on pienin. 
Hinta 8,90 €.

Kokoontaittuvia kangaskoreja saatavilla kolmea eri kokoa. Sinireunainen kangaskori on keskikokoinen.
Hinta 10,90 €.

Kokoontaittuvia kangaskoreja saatavilla kolmea eri kokoa. Vihreäreunainen kangaskori on suurin.
Hinta 12,90 €.

Kirjoja

Ihanien tavaroiden kaupasta löytyy laaja valikoima Mauri Kunnaksen kirjoja. Pyrimme pitämään valikoimassamme kaikki Kunnaksen kirjat, joiden painokset eivät ole loppu. Meiltä löytyy myös kieliversioita, kysy rohkeasti lisää!