Avoinna ympäri vuoden

Leikkejä Herra Hakkaraisen omassa kodissa.
08.01.2021

Aukioloaikoja muokattu 26.1.2021.

 

Herra Hakkaraisen talo sekä Ihanien tavaroiden kauppa ovat avoinna

 

Miltä kuulostaisi lounaan kokkailu mielikuvituksen voimalla Herra Hakkaraisen omassa keittiössä, mistä löydät lautaset, kupit, kattilat – ja paljon muutakin! Entä miekkailu lohikäärmemaisen pedon silmien alla Artturin ritareitten salissa samalla liukumäkeä laskien (toki näitä asioita voi tehdä myös erikseen)?

Näiden iloisten rientojen jälkeen voikin käydä rauhoittumassa, tai vaihtoehtoisesti purkamassa energiaa, tähtien tuikkeessa Kaikkien aikojen avaruudessa. Rohkeimmat voivat vierailla myös avaruuslennolla planeettoja ihailemassa. Vuoden 3000 avaruusmatkailusta onkin loogista matkata ajassa roimasti taaksepäin, 1800-luvulle Koiramäen lasten luo. Vanhan ajan kaupunki on monen suosikki kauppa- ja suutarileikkeineen.

Kun on aika hieman rauhoittua ja vetää henkeä, sen voi tehdä Galleria-huoneessa piirrellen, väritellen tai kirjoja lueskellen. Mitäpä Galleria olisi ilman yhtä kivijättiläistä, joten näiden rauhoittavien puuhien lomassa voi käydä myös rentoutumassa Antero Vipusen, kivijättiläisen, suussa.

 

Rajoitamme leikkijöiden määrää turvallisuussyistä, joten jos haluat varmistaa että pääset leikkimään juuri silloin kuin haluat, varaa seurueellesi aika etukäteen numerosta 044-770 3102. Myös ovelta voi tulla kysymään, onko talossa tilaa. Tällä hetkellä useimmiten on, joten kannattaa poiketa! Näyttelyssä on voimassa vahva maskisuositus.

Ostoksille tullessasi käytössämme on myös vahva maskisuositus. Mikäli haluat välttää kaupassa käyntiä fyysisesti, voit tehdä ostoksia myös verkkokaupan kautta ja noutaa ostoksesi kaupalta. Meihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse 044 770 3102 tai sähköpostitse info(a)herrahakkaraisentalo.fi

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Niitä tarkennetaan aina kun on tarpeen.

 

Toimintaohjeet korona-aikana:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Pese käsiä aina kun mahdollista.
  • Rajoitamme leikkijöiden määrää näyttelyssä turvallisuussyistä. Voit varata leikkiajan etukäteen numerosta 044-770 3102.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
  • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.

 

Aukioloajat ja pääsyliput

 

Vähäisen kävijämäärän vuoksi lyhennämme lauantain aukioloaikaa koululaisten talvilomiin asti.

Poikkeukselliset aukioloajat 21.2.2021 asti
ma-pe 10-17
la 10-14

Talvilomaviikoilla 8 ja 9 jälleen avoinna normaalisti
ma-pe 10-17
la 10-16

 

Pääsyliput Herra Hakkaraisen taloon:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurureessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo