Avoimet ovet ja Tassulan talojen työnäytös

Tassulan talot, Herra Hakkaraisen talo, Ihanien tavaroiden kauppa
14.12.2022

Ihanaa joulun aikaa!

Joulu lähestyy ja joulumieli selvästi jo kohoaa ihmisten keskuudessa. Niin myös meillä Herra Hakkaraisen talossa. Lauantaina 17.12.2022 talossamme tapahtuu, joten nyt kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle niin katsomaan Tassulan talot -pienoismallityönäytöstä, leikkimään Herra Hakkaraisen talon ihanissa huoneissa kuin hoitamaan vielä viimeiset jouluostokset Ihanien tavaroiden kaupassa.

 

Tassulan talot – koottavia pienoismalleja

Paikallinen monitaituri Veli-Pekka Bäckman on luonut kuluneen vuoden aikana ihastuttavat pienoismallit Marttilankadun – Kirjakorttelinakin tunnetun – alueen taloista. Samaiset talot esiintyvät myös Mauri Kunnaksen kirjoissa, ja siksi voivat olla myös muille kuin paikallisille tutun näköisiä. Mauri Kunnaksen Tassula-kirjoissa taloilla on joissain tapauksissa hieman eri käyttötarkoitukset kuin nykyisellään, mutta suurin osa niistä perustuu ihan oikeasti historiaan. Kunnaksen Tassula-sarjan kirjojen ympäristö on nimittäin saanut innoituksensa vanhasta Vammalan kaupungista. Paikallislehti Alueviestin jutusta pääset lukemaan tarkemmin pienoismallien synnystä.

Lauantaina 17.12.2022 Veli-Pekka Bäckman pitää Herra Hakkaraisen talossa työnäytöksen klo 12-14. Työnäytöksessä hän kokoaa Tassulan talot -pienoismalleja ja samalla häneltä voi kysellä talojen synnystä, niiden kokoamisesta tai melkeinpä mistä vain!

Työnäytös videoidaan.

 

Avoimet ovet

Herra Hakkaraisen talon tädit haluavat jakaa iloista mieltä ja onnea, ja siksipä lauantaina 17.12.2022 klo 10-16 Herra Hakkaraisen talossa on avoimet ovet, eli leikkimään pääsee ihan ilmaiseksi!
 
Perinteiseen tapaan leikkijöille laitetaan rannekkeet, jotka ovat myös avoimien ovien päivänä voimassa koko päivän. Jokainen seurue saa myös lyhyen alkuopastuksen taloon. Opastuksessa käydään läpi turvaohjeet, jotta leikit olisivat mahdollisimman turvallisia kaikille osapuolille.
 
V-P Bäckmanin työnäytös järjestetään talon Galleria-huoneessa klo 12-14 ja se videoidaan. Tänä aikana Galleria-huoneen käyttöä piirtämistä ja värittämistä varten saatetaan rajoittaa.
 
 
 

Ostokset Ihanien tavaroiden kaupasta

Työnäytöksestä ihastuneena voit hankkia oman versiosi Tassulan talot -koottavista pienoismalleista Ihanien tavaroiden kaupasta. Kaupasta löytyy nimensä mukaisesti paljon muitakin ihania tuotteita, eli jos joululahjaostoksia on vielä tekemättä, ne kannattaa ehdottomasti hoitaa nyt samalla kertaa! Tuotteita pääset ihastelemaan sekä kivijalassa että Herra Hakkaraisen talon verkkokaupassa. Kivijalassa tuotevalikoima on hieman laajempi kuin verkkokaupassa.

 

Aukioloajat ja lippuhinnat

 

Aukioloajat 12.-22.12.
ma-pe 10-17.30
la 10-16

Poikkeukset:
21.12. avoinna 13-17.30
23.12. suljemme klo 15.00
24.-26.12. jouluaattona, joulu- ja tapaninpäivänä suljettu

 

Aukioloajat 27.12. eteenpäin
ma-pe 10-17
la 10-16

Poikkeukset:
31.12. uuden vuoden aattona suljemme klo 15.00
6.1.2023 loppiaisena suljettu

 

Lippuhinnat marras-joulukuu
Pääsylipput 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2 v.
Alle 2 v. ilmaiseksi
 
Lippuhinnat tammi-huhtikuu
Pääsylipput 8 €/hlö
Ryhmälippu 7 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2 v.
Alle 2 v. ilmaiseksi
 
 
 
 

Muistathan lipputarjouksen

 
Kun teet ostoksia joko Ihanien tavaroiden kaupassa tai verkkokaupassamme saat kaupan päälle pääsylippuja Herra Hakkaraisen taloon. Pääsylippuja satelee sitä enemmän, mitä enemmän ostat.
  • yli 50 € ostos, saat yhden hengen vapaalipun
  • yli 100 € ostos, saat kahden hengen vapaalipun
  • yli 150 € ostos, saat kolmen hengen vapaalipun
  • yli 200 € ostos, saat neljän hengen vapaalipun, jne.

Nyt kannattaakin ostaa kerralla joululahjat ja vaikkapa synttärilahjatkin, itselle ostettuja lahjoja unohtamatta.

Kampanja on voimassa 23.12.2022 asti ja lahjaliput ovat voimassa 30.4.2023 asti.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Herrahakkaraisentalo