Hurjan hauska autopiha avoinna

Polkuautot rivissa 800x680 Herra Hakkaraisen talo
18.08.2021

 

Herra Hakkaraisen talo ja autopiha ovat avoinna

 

Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla polkuautoilemaan pääsee pitkälle syksyyn, autopiha on nimittäin avoinna lokakuun loppuun asti! Loppukesän ja syksyn säät voivat tunnetusti olla epävakaita, joten sadevaatteet kannattaa ottaa mukaan. Vesisateella polkuautoilua ei estä mikään! Se saattaa itse asiassa olla jopa erityisen hauskaa pisaroiden ropistessa sadetakin pintaan.

Herra Hakkaraisen talon leppoisat sisätilat ovat avoinna ympäri vuoden. Leikkimään kutsuvat niin Herra Hakkaraisen oma koti keittiöineen ja ullakoineen, Artturin ritareitten sali, Kaikkien aikojen avaruus kuin Koiramäen lasten vanha kaupunkikin. 

Ajantasaiset korona-rajoitukset ja ohjeet ajanvarauksen tarpeellisuudesta löydät sivulta Korona-info.

Sisätiloissa on edelleen voimassa vahva maskisuositus ja asiakkailla on mahdollisuus käsienpesuun ja käsien desinfioimiseen.

 

Ihanien tavaroiden kaupasta Kunnas-tuotteita ja kotimaista käsityötä

 

Herra Hakkaraisen talon yhteydessä toimiva Ihanien tavaroiden kauppa on nimensä mukaisesti täynnä ihania tavaroita. Pääosassa kaupan tuotevalikoimassa ovat erilaiset Kunnas-tuotteet. Meiltä löytyy niin pehmoja, pelejä, kirjoja kuin tekstiileitäkin.

Tuotteita voit käydä ihailemassa myös verkkokaupassamme: www.kauppa.herrahakkaraisentalo.fi. Verkkokaupan tuotevalikoima on hieman suppeampi kuin kivijalkakaupan. Jos siis etsit jotain tiettyä tuotetta, ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan löytyykö kyseinen tuote valikoimistamme! Voit joko soittaa 044-770 3102 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info (at) herrahakkaraisentalo.fi. 

Kaupassa on voimassa vahva maskisuositus.

 

Aukioloajat


ma-pe 10-17
la 10-16

 

Pääsyliput

 

Lokakuun loppuun:
Pääsylippu 9 €/hlö
Ryhmälippu 8 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

Marras-huhtikuu:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo