Alkuvuoden korona-info

Aurinkoinen oksakuva 1 rajattu, Herra Hakkaraisen talo
15.02.2021

 

Herra Hakkaraisen talo sekä Ihanien tavaroiden kauppa ovat avoinna

 

Jipii! Pääset leikkimään mielikuvituksekkaaseen Herra Hakkaraisen taloon ja ostoksille ihastuttavaan Ihanien tavaroiden kauppaan ympäri vuoden.

Herra Hakkaraisen talossa pidämme lukua väkimäärästä, niin että turvavälit on mahdollista leikkiessä hyvin säilyttää. Jotta tämä on mahdollista, rajoitamme talossa kerralla olevien leikkijöiden määrää. Tämä ei suinkaan ole ongelma! Soita etukäteen numeroon 044-770 3102 ja varaa leikkiaika! Näin pääsette leikkimään juuri silloin kuin sinulle ja seurueellesi sopii.

Paikan päälle voi myös vain tulla ja kysyä onko näyttelyssä tilaa. Tällä hetkellä useimmiten on, joten ehdottomasti kannattaa poiketa. Näyttelyssä on voimassa vahva maskisuositus aikuisille.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Niitä tarkennetaan aina kun on tarpeen.

 

Toimintaohjeet korona-aikana:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Pese käsiä aina kun mahdollista.
  • Rajoitamme leikkijöiden määrää näyttelyssä turvallisuussyistä. Voit varata leikkiajan etukäteen numerosta 044-770 3102.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
  • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.

 

 

Aukioloajat

ma-pe 10-17
la 10-14

 

Pääsyliput Herra Hakkaraisen taloon:
Pääsylippu 7 €/hlö
Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta
Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi

 

Herrahakkaraisentalo